Bootverhuur Eemmeer


Warning: Undefined array key "template_id" in /var/www/vhosts/boottogo.nl/httpdocs/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/addons/wpml-page-builders/classes/Integrations/Elementor/class-wpml-elementor-translate-ids.php on line 114

Boot huren Eemmeer

Boot huren op het Eemmeer? BootToGo is gevestigd in Zeewolde en vanaf hier vaart u op ontspannen wijze naar dit stukje natuurschoon. Een sloep huren naar het Eemmeer betekent bij BootToGo zorgeloos varen, in een kwalitatieve boot tegen een scherpe prijs.

Sloep huren Eemmeer: een vaartuig voor elk gezelschap:​​

Knooppunt tussen 3 provincies

Dagje naar strand Nulde

Vaartijd van ca. 3 uur

Boot huren op het Eemmeer: het aanbod van BootToGo

Een boot huren naar het Eemmeer is snel en simpel geregeld bij BootToGo. Wij verhuren boten voor elk gezelschap en verschillende soorten dagbestedingen. Kies bijvoorbeeld voor onze Oud Huyzer 616 tender en verzeker uzelf van een ontspannen dag op het water. Liever eens flink uitpakken met vrienden op het water? Bekijk dan ons aanbod van grote sloepen en partyboten!

Oud Huyzer 575 hoofdfoto
Max. 7 pers.
Va: €80,-
De Oud Huyzer 575
Max 7 personen
Incl 1 volle tank brandsof
Met cabriokap
IMG_3405
Max. 8 pers.
Va: €100,-
Oud Huyzer 616 Tender
Max 8 personen
Grote cabriokap
Diepe veilige kuip
IMG_3357
Max. 6 pers.
Va: €90,-
Topcraft 565
Met luxe zit en rug kussen
Zeer stabiel en ruim
Met Cabriolet kap

Beoordeling van klanten:

Sehr guter Bootsverleih. Auf freundliche Art eine kurze Einweisung zur Benutzung des Bootes erhalten. Routentipps wurden gegeben, die sehr verständlich und gut waren. Da wir das Boot, welches sehr sauber und gut vorbereitet übergeben wurde, für den ganzen Tag gemietet hatten, wurde ein Reservetank mitgegeben. Rückgabe problemlos. Da wir uns an die Vereinbarungen gehalten haben, gab es keine Diskussion über die Kaution, due anstandslos in voller Höhe erstattet wurde.
Klaus Vorwieger
Klaus Vorwieger
1686687309
L’expérience a été vraiment formidable. Les enfants ont adoré !Le responsable et son équipe sont très sympathiques, et nous avons eu toutes les informations nécessaires. Je n’hésite pas à recommander ce loueur.S’arrêter dans divers lieux c’est vraiment sympa, une bonne glace et on repart.Un conseil : assurez-vous de bien suivre les consignes.
Why Not
Why Not
1692137292
Absolut zu empfehlen. Unkomplizierte Anmietung und zuvorkommendes Personal.3 Stunden waren absolut ausreichend und es hat viel Spaß gemacht.
Jonas Dassow
Jonas Dassow
1685562534
Bootje snel gehuurd via de site. Vriendelijke mensen en een snelle en duidelijke uitleg van een medewerkster hoe de boot werkt en wat de regels op het water zijn. Je krijgt een map mee met informatie en er zitten ook waterkaarten in zodat je een beetje kan zien waar je heen kan gaan. Super leuke dag op het water gehad. Wij komen zeker terug. Aanrader!
Nicolette Knijn
Nicolette Knijn
1687693320
Voordelig locatie voor een voordelig dagje te varen. Duidelijke uitleg en vaarroutes mee geleverd. Je ziet wel dat de boten goed gebruikt worden maar tot verhouding met de prijs en de omgeving maakt dat alles goed.
Lesley van Veen van Lier
Lesley van Veen van Lier
1691968052
Al vaker hier verschillende boten gehuurd.Schone mooie boten die ook makkelijk te varen zijn mensen met 0 ervaring (zoals wij de eerste keer)Dit mede doordat de uitleg van de boot en waar wel en niet te varen (dit omdat er ook heel veel ondiep water is) heel duidelijk uitgelegd wordt door vakkundig vriendelijk personeel.Je krijgt ook een duidelijke map mee met waar wel en niet te varen, de eerste keer vonden wij dat nl best wel spannend want je wilt natuurlijk wel graag de boot en motor heel houden.Wat ook fijn is is dat op sommige boten de hond ook mee mag!Niet op alle boten dus vraag hier wel naar.Dat wij dus steeds terug komen is door dit vakkundig personeel en fijne boten!Jullie zien ons zeker nog een keer terug!
laura stout
laura stout
1686549886
Vanuit Lochem naar Zeewolde gegaan en geen spijt van gehad. BootToGo belde zelfs 10 min van te voren of we het konden vinden! Erg netjes. Correcte mensen en zijn duidelijk zonder al te veel complicerende factoren. Bootjes waren in goede staat en schoon! Wij hadden geluk en kregen een bootje dat net één dag in het water lag.
Damir Delic
Damir Delic
1687680363
js_loader

Boot huren regio Eemmeer: een route vol pracht en praal

Een boot huren naar het Eemmeer kan bij onze bootverhuur, welke is gevestigd in Zeewolde. Vanaf hier vaart u gemakkelijk naar het Eemmeer. Onderweg vaart u langs veel andere locaties die het bezoeken meer dan waard zijn. Zo begint uw tocht naar het Eemmeer op het Wolderwijd, dat bezaaid is met verschillende eilandjes om te ontdekken.

Vaart u verder, dan passeert u Strand Nulde, waar u even  lekker kunt ontspannen aan de uitgestrekte zandstranden. Daarnaast zijn de vissersdorpjes Nijkerk en Spakenburg ideale locaties om even aan te leggen voor een mooie wandeling of een lekker drankje. 

Het kruispunt van drie provincies

Het Eemmeer maakt onderdeel uit van de Randmeren. Vroeger vormden deze wateren de kustlijn van de Zuiderzee, maar sinds de drooglegging van Flevoland, vormt deze plek het knooppunt tussen Flevoland, Gelderland en Noord-Holland. Het Eemmeer is er daarom niet minder mooi op geworden.

Integendeel. Door het ondiepe water en de met riet bedekte oevers is dit een perfecte broedplaats voor veel weidevogels. Daarnaast zijn er verschillende eilanden, zoals De Dode Hond of De Schelp, waar veel verschillende dieren voorkomen. Met de boot ervaart u het Eemmeer op geheel unieke wijze en vaart u gemakkelijk naar één van de eilanden.

De geschiedenis van het Eenmeer

Het Eenmeer is een meer van 13,4 km² groot en vormt zoals hierboven al benoemd een kruispunt tussen drie provincies. Het wordt beheerd door Staatsbosbeheer en door Natuurmonumenten. De Eem mondt uit in het Eenmeer. Ook zijn er twee verschillende eilandjes die ‘de Dode Hond’ en ‘de Visdief’ heten. Hele opmerkingen namen als je het ons vraagt. Jaarlijks wordt een rondom het Eenmeer de Eenmeerloop gehouden. Dit is een ultraloop van 50 km.

Activiteiten en bezienswaardigheden rondom het Eenmeer

Naast de eilandjes ‘de Dode Hond’ en ‘de Visdief’ zijn er ook diverse plaatsen die je makkelijk kunt bezoeken als je vaart op het Eenmeer.

Activiteiten & bezienswaardigheden Nijkerk:

Activiteiten & bezienswaardigheden Spakenburg:

Cultuur en natuur hand in hand

Een sloep huren naar het Eemmeer staat garant voor een dagje ontspannen en genieten in de natuur. Bent u een liefhebber van cultuur, historie, eten en drinken? Dan is het aan te raden om naar de nabij gelegen plaatsen Huizen of Spakenburg te varen. Deze historische plaatsen staan bekend om hun rijke visserijverleden, wat in de oude havens te zien en in de lokale keukens te proeven is.

Wat is er in de buurt te doen?

Bekijk de vloot en boek een boot!

Wilt u een boot huren voor op het Eemmeer? Bekijk dan de vloot van BootToGo in Zeewolde en kies de boot, de dag en het tijdstip van uw voorkeur!