Werkboten huren

Werkboten

Huur bij ons uw werkboot / reddingsboot / begeleidingsboot:

Bent u tijdelijk op zoek naar een werkboot of reddingsboot? Huur bij ons een stabiele en sterke Whaly 455 met handige landingsklep. Deze boten zijn allemaal voorzien van een handige landingsklep aan de voorzijde, ideaal voor duikers, maar ook om personen over te zetten. U huurt de boten inclusief een kantelbare 750kg trailer en zijn daardoor door bijna iedere auto te trekken. Door het lichte gewicht van de boten (400kg) is het door iedereen te hanteren.

Onze boten zijn ook ideaal inzetbaar als u een evenement of zeilwedstrijd organiseert. Dankzij het stevige materiaal zijn de boten bijna ongevoelig voor schade en brengen ze ook geen schade aan andere boten (als er langszij gevaren wordt). Heeft u een boot nodig om veel mensen eenvoudig over te zetten of als toeschouwersboot bij evenementen? Kijk dan eens bij onze 12-persoons Pontonboten. Deze stabiele en ruime boten, met zeer geringe diepgang, zijn ideaal om 12 mensen comfortabel op te vervoeren.

Al onze andere motorboten en sloepen zijn te huur voor langere tijd. Vraag naar de mogelijkheden en prijzen. De boten liggen in Zeewolde, midden in Nederland. Op verzoek leveren wij de boten door heel Nederland of zelfs daarbuiten.

Werkboten
Max. pers.
Va: €175,-
Whaly werkboot 30pk
30pk buitenboordmotor
Zelflozend / Snelvarend
Inzetbaar als werkboot of rescueboot
Whaly-boot
Max. pers.
Va: €195,-
Whaly werkboot 50pk
50pk buitenboordmotor
Zelflozend
Inzetbaar als werkboot of rescueboot

Zoek en boek uw werkboot

Kies de boot die u wilt en boek deze makkelijk en veilig online.

1

Stap 1

Selecteer een boot, datum en start en eind tijd

2

Stap 2

Vul uw gegevens in

3

Stap 3

Betaal makkelijk en veilig online

4

Stap 4

Haal de boot op en geniet van de dag.

Beoordelingen van Klanten

Ik heb een boot geboekt en het telefoonnummer is niet te bereiken om te annuleren. Later kreeg ik een mail van het bedrijf. Er was een fout met hun telefoon en ik krijg het geld nu terug, super netjes opgelost.Helaas kun je het weer niet sturen, bij het boeken van een boot 😉
Jesse Makkink
Jesse Makkink
1698417427
We kwamen aan, en kregen geweldige begeleiding bij instap van de boot. Na super leuke uren op het water door de top service van boot to go!! Wij komen zeker de volgende terug!
Julian Van De Bunt
Julian Van De Bunt
1693932769
L’expérience a été vraiment formidable. Les enfants ont adoré !Le responsable et son équipe sont très sympathiques, et nous avons eu toutes les informations nécessaires. Je n’hésite pas à recommander ce loueur.S’arrêter dans divers lieux c’est vraiment sympa, une bonne glace et on repart.Un conseil : assurez-vous de bien suivre les consignes.
Why Not
Why Not
1692137292
Voordelig locatie voor een voordelig dagje te varen. Duidelijke uitleg en vaarroutes mee geleverd. Je ziet wel dat de boten goed gebruikt worden maar tot verhouding met de prijs en de omgeving maakt dat alles goed.
Lesley van Veen van Lier
Lesley van Veen van Lier
1691968052
Vandaag heerlijk gevaren op een supermooie boot op het Wolderwijd/Veluwemeer. Aanrader om Harderwijk te bezoeken vanaf het water.Goede service van aardige medewerkers. Volgende keer komen we zeker terug!!
Manfred Peters
Manfred Peters
1694015161
Zaterdag een sloep oudhyzer 616 gehuurd voor de hele dag. Prima in orde. We kregen voor de zekerheid een extra tankje benzine mee. ( wat we niet gebruikt hebben). De service is ook super. Zeker een aanrader om hier je sloep te huren
tamara vivie
tamara vivie
1694332771
Geweldige leuke sloepvaart gemaakt met BootToGo. Super fijne mensen van de verhuur. Zeker voor herhaling vatbaar. Daarnaast zijn ze prijstechnisch zeer aantrekkelijk. Dus Richard, tot snel!!😉👍🏼 ⭐⭐⭐⭐⭐
Marco Van Dijkhuizen
Marco Van Dijkhuizen
1694016210
Hele mooie boot, erg aardige medewerkers. Zelfs ik kon de boot makkelijk besturen. Hele fijne middag gehad. Waren er al eens eerder geweest en komen zeker voor een 3e keer terug!!!
Esther Peters
Esther Peters
1694016774
Vriendelijke verhuurder die duidelijk uitleg geeft over de boot en de vaarregels/ route. Map mee voor het geval je het vergeten bent.Prima locatie voor een leuke dag er op uit !
Helen Brouwer
Helen Brouwer
1694027302
js_loader