Boot huren Harderwijk


Warning: Undefined array key "template_id" in /var/www/vhosts/boottogo.nl/httpdocs/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/addons/wpml-page-builders/classes/Integrations/Elementor/class-wpml-elementor-translate-ids.php on line 114

Boot huren Harderwijk

Een boot huren naar Harderwijk? Dat doet u bij BootToGo! Bij onze bootverhuur in Zeewolde kunt u terecht voor de mooiste boten van de randmeren. Een leuke sportieve motorboot, een luxe sloep of een grote tender. Alles is mogelijk en altijd scherp geprijsd! Wilt u een boot huren naar Harderwijk? Neem contact met ons op!

Boot huren naar Harderwijk, snel en simpel geregeld:

Een vaartijd van ongeveer
1 uur en 15 minuten

Vaar over het Wolderwijd en het Veluwemeer

Bezoek de sfeervolle boulevard van Harderwijk!

Bootje huren naar Harderwijk: een greep uit de opties

Een boot huren naar Harderwijk gaat bij BootToGo gepaard met genoeg keuze. De kleinste boot in onze vloot is de Silveryacht 445. Deze sloep is uitstekend geschikt voor een ontspannen dag op het water. Behoefte aan een luxere sloep, dan kunnen wij de Oud Huyzer 575 of de Topcraft 565 aanbevelen. Benieuwd of uw ideale boot beschikbaar is? Selecteer de gewenste datum en tijd en reserveer direct uw vaartocht. Een boot huren naar Harderwijk is al binnen 10 minuten geregeld!

Oud Huyzer 575 hoofdfoto
Max. 7 pers.
Va: €80,-
De Oud Huyzer 575
Max 7 personen
Incl 1 volle tank brandsof
Met cabriokap
IMG_3405
Max. 8 pers.
Va: €100,-
Oud Huyzer 616 Tender
Max 8 personen
Grote cabriokap
Diepe veilige kuip
IMG_3357
Max. 6 pers.
Va: €90,-
Topcraft 565
Met luxe zit en rug kussen
Zeer stabiel en ruim
Met Cabriolet kap

Beoordeling van klanten:

Sehr guter Bootsverleih. Auf freundliche Art eine kurze Einweisung zur Benutzung des Bootes erhalten. Routentipps wurden gegeben, die sehr verständlich und gut waren. Da wir das Boot, welches sehr sauber und gut vorbereitet übergeben wurde, für den ganzen Tag gemietet hatten, wurde ein Reservetank mitgegeben. Rückgabe problemlos. Da wir uns an die Vereinbarungen gehalten haben, gab es keine Diskussion über die Kaution, due anstandslos in voller Höhe erstattet wurde.
Klaus Vorwieger
Klaus Vorwieger
1686687309
L’expérience a été vraiment formidable. Les enfants ont adoré !Le responsable et son équipe sont très sympathiques, et nous avons eu toutes les informations nécessaires. Je n’hésite pas à recommander ce loueur.S’arrêter dans divers lieux c’est vraiment sympa, une bonne glace et on repart.Un conseil : assurez-vous de bien suivre les consignes.
Why Not
Why Not
1692137292
Absolut zu empfehlen. Unkomplizierte Anmietung und zuvorkommendes Personal.3 Stunden waren absolut ausreichend und es hat viel Spaß gemacht.
Jonas Dassow
Jonas Dassow
1685562534
Bootje snel gehuurd via de site. Vriendelijke mensen en een snelle en duidelijke uitleg van een medewerkster hoe de boot werkt en wat de regels op het water zijn. Je krijgt een map mee met informatie en er zitten ook waterkaarten in zodat je een beetje kan zien waar je heen kan gaan. Super leuke dag op het water gehad. Wij komen zeker terug. Aanrader!
Nicolette Knijn
Nicolette Knijn
1687693320
Voordelig locatie voor een voordelig dagje te varen. Duidelijke uitleg en vaarroutes mee geleverd. Je ziet wel dat de boten goed gebruikt worden maar tot verhouding met de prijs en de omgeving maakt dat alles goed.
Lesley van Veen van Lier
Lesley van Veen van Lier
1691968052
Al vaker hier verschillende boten gehuurd.Schone mooie boten die ook makkelijk te varen zijn mensen met 0 ervaring (zoals wij de eerste keer)Dit mede doordat de uitleg van de boot en waar wel en niet te varen (dit omdat er ook heel veel ondiep water is) heel duidelijk uitgelegd wordt door vakkundig vriendelijk personeel.Je krijgt ook een duidelijke map mee met waar wel en niet te varen, de eerste keer vonden wij dat nl best wel spannend want je wilt natuurlijk wel graag de boot en motor heel houden.Wat ook fijn is is dat op sommige boten de hond ook mee mag!Niet op alle boten dus vraag hier wel naar.Dat wij dus steeds terug komen is door dit vakkundig personeel en fijne boten!Jullie zien ons zeker nog een keer terug!
laura stout
laura stout
1686549886
Vanuit Lochem naar Zeewolde gegaan en geen spijt van gehad. BootToGo belde zelfs 10 min van te voren of we het konden vinden! Erg netjes. Correcte mensen en zijn duidelijk zonder al te veel complicerende factoren. Bootjes waren in goede staat en schoon! Wij hadden geluk en kregen een bootje dat net één dag in het water lag.
Damir Delic
Damir Delic
1687680363
js_loader

Sloep huren Harderwijk

Ontdek Harderwijk per boot

Een bootje huren naar Harderwijk biedt garantie voor een leuk dagje varen. Dobber met een motorboot of luxe sloep het centrum in en sta versteld van deze historische stad. Bekijk de botters in de oude vissershaven of breng een bezoek aan het frivole centrum. De Gelderse stad is gemakkelijk bereikbaar vanuit onze haven in Zeewolde.

Ga voor anker in het centrum, maak een mooie wandeling of zet de ontspanning voort op één van de vele terrasjes in Harderwijk. Daarnaast is het mogelijk om een rondje om het Dolfinarium te varen, wat sinds een aantal jaren een eiland is. Het gaat hoe dan ook een geslaagde dag worden, nu de boot nog! Informeer bij onze bootverhuur in Zeewolde naar de mogelijkheden.

De geschiedenis van Harderwijk

Harderwijk was vroeger al een havenstad aan de Zuyderzee. Tegenwoordig vormt de stad, met haar locatie tussen het Veluwemeer en het Wolderwijd, het knooppunt van de Randmeren. Deze wateren kenmerken zich door een ondiepe bodem, die wordt omringd door mooie stranden en bossen.

In het Veluwemeer liggen diverse eilandjes, waarvan de meeste bestemd zijn voor recreatie. Steek gezellig de BBQ aan op één van de eilandjes, gooi de voeten in de lucht of ga op ontdekking. Er zijn genoeg opties voor een leuke dagbesteding. Een bootje huren naar Harderwijk? Bij BootToGo krijgt u altijd een vaarkaart mee met een detailoverzicht van Harderwijk, zodat u ontspannen koers kunt zetten naar deze bijzondere plek.

Bootverhuur Harderwijk

Varen naar Harderwijk

Harderwijk is gemakkelijk per boot te bereiken vanuit onze haven in Zeewolde. Binnen 1 uur en 15 minuten vaart u zo de haven van de Gelderse havenstad binnen. Harderwijk is een Hanzestad, dus je vaart langs de historische stadsmuur. Vertrekt u uit Zeewolde? Dan vaart u via het Wolderwijd en het Veluwemeer naar Harderwijk.

Tijdens een bezoek aan Harderwijk kunt u de boot eenvoudig aanleggen in de haven, die zich naast de oude vesting bevindt. Overleg bij aankomst even met de havenmeester over een gewenste aanlegplaats. In de binnenstad van Harderwijk vindt u een groot aantal winkels en restaurants, waarvan er twee over een Michelinster beschikken. Daarnaast kunt u heerlijk ontspannen op één van de vele terrasjes die Harderwijk rijk is.

Activiteiten en bezienswaardigheden in Harderwijk

Met een sloep naar Harderwijk varen? Dan zijn er diverse bezienswaardigheden die je kunt bezoeken. Je hoeft je dus niet druk te maken dat er niks te doen is als je aan wal gaat.

Activiteiten & bezienswaardigheden Harderwijk:

Lees meer over tips & omgeving:

Zoek en boek een boot

Kies een boot uit onze verhuurvloot in Zeewolde, boek deze makkelijk en veilig online! Vanaf hier vaart u ontspannen naar Harderwijk.