Sloep huren Zeewolde

Sloep huren Zeewolde

Maak een keuze uit één van onze onderstaande boten:

Wilt u een sloep huren in Zeewolde? Dan hebben wij genoeg keuze! De kleinste motorboot, de Silveryacht 445, is geschikt voor 4 personen. Met de iets grotere sloep, de Topcraft 484, kunnen 5 mensen een leuke dag op het water hebben. De Topcraft 484 sloep is tevens uitgerust met een cabriokap. Beide boten zijn makkelijk te bedienen en na een korte uitleg van ons vaart u makkelijk weg.

boot-445
Max. 4 pers.
Va: €70,-
Silveryacht 445 Sloep
Comfortabele zit en rugkussens
Stille 4 takt motor
Met stuurwiel
Topcraft 484 schuin van achter binnenkant
Max. 5 pers.
Va: €90,-
Topcraft 484 Sloep
Stille 4 takt motor
Gezellige rondzit
Met cabriokap

Sloep huren Zeewolde: zoek en boek online

Kijk welke boot voor u het meest geschikt is en boek en betaal deze makkelijk online.

1

Stap 1

Selecteer een boot, datum en start en eind tijd

2

Stap 2

Vul uw gegevens in

3

Stap 3

Betaal makkelijk en veilig online

4

Stap 4

Haal de boot op en geniet van de dag.

0

Boten beschikbaar tot 5 personen

Onze compacte boten

Wilt u een sloep huren in Zeewolde? Dan is er bij BootToGo genoeg keuze! Zoekt u een boot voor max 5 personen, dan zijn dit de ideale boten. Deze motorboten en sloepen zijn allemaal makkelijk te varen en na een korte uitleg vaart u eenvoudig weg. Onze haven is gelegen aan het Wolderwijd, wat naast het Veluwemeer ligt. Op deze randmeren vindt u diverse eilanden en kunt u ontspannen een van de leuke plaatsen in de buurt verkennen zoals Harderwijk, Elburg en Spakenburg.

We hebben 6 stuks Silveryacht 445 motorboten in de verhuur. Deze kleine sloepen voor Max 4 personen beschikken allemaal over een comfortabele kussenset en zijn uitgerust met een afstandsbediening elektrische start en een stuurwiel. Deze boten hebben geen cabriokap, wilt u deze, kies dan bijvoorbeeld een Topcraft 484. Van de Topcraft 484 sloep hebben we er ook 6 beschikbaar, allemaal van bouwjaar 2021 en voorzien van een cabriokap. Natuurlijk hebben deze boten ook een stuurwiel met afstandsbediening en zijn ze elektrisch gestart. Geschikt voor max 5 personen.