Bootverhuur Spakenburg


Warning: Undefined array key "template_id" in /var/www/vhosts/boottogo.nl/httpdocs/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/addons/wpml-page-builders/classes/Integrations/Elementor/class-wpml-elementor-translate-ids.php on line 114

Boot huren Spakenburg

Boot huren in de regio Spakenburg? Ga een dagje ontspannen op het water met een boot van BootToGo! Bij onze bootverhuur in Zeewolde is een sloep huren makkelijk en betaalbaar. Interesse en zelf een boot huren om naar Spakenburg te varen? Bekijk dan ons aanbod en kies een boot die voldoet aan uw wensen!

Boot huren naar Spakenburg, verschillende typen boten:

Een vaartijd van ca.
2,5 uur

Vaar naar de vele eilandjes

Authentiek vissersdorp

Sloep huren naar Spakenburg: de boot die bij u past

Onze bootverhuur in Zeewolde beschikt over een ruime vloot. Zo verhuren wij verschillende typen sloepen voor elk gezelschap. De Oud Huyzer 575 is bijvoorbeeld de perfecte sloep voor een lekker dagje varen op het water. Toe aan wat meer luxe? Dan is de Topcraft 565 aan te bevelen. Tijd voor een feestje? Vier het op het water in één van onze partyboten! De keuze is aan u!

Oud Huyzer 575 hoofdfoto
Max. 7 pers.
Va: €80,-
De Oud Huyzer 575
Max 7 personen
Incl 1 volle tank brandsof
Met cabriokap
IMG_3405
Max. 8 pers.
Va: €100,-
Oud Huyzer 616 Tender
Max 8 personen
Grote cabriokap
Diepe veilige kuip
IMG_3357
Max. 6 pers.
Va: €90,-
Topcraft 565
Met luxe zit en rug kussen
Zeer stabiel en ruim
Met Cabriolet kap

Beoordeling van klanten:

Sehr guter Bootsverleih. Auf freundliche Art eine kurze Einweisung zur Benutzung des Bootes erhalten. Routentipps wurden gegeben, die sehr verständlich und gut waren. Da wir das Boot, welches sehr sauber und gut vorbereitet übergeben wurde, für den ganzen Tag gemietet hatten, wurde ein Reservetank mitgegeben. Rückgabe problemlos. Da wir uns an die Vereinbarungen gehalten haben, gab es keine Diskussion über die Kaution, due anstandslos in voller Höhe erstattet wurde.
Klaus Vorwieger
Klaus Vorwieger
1686687309
L’expérience a été vraiment formidable. Les enfants ont adoré !Le responsable et son équipe sont très sympathiques, et nous avons eu toutes les informations nécessaires. Je n’hésite pas à recommander ce loueur.S’arrêter dans divers lieux c’est vraiment sympa, une bonne glace et on repart.Un conseil : assurez-vous de bien suivre les consignes.
Why Not
Why Not
1692137292
Absolut zu empfehlen. Unkomplizierte Anmietung und zuvorkommendes Personal.3 Stunden waren absolut ausreichend und es hat viel Spaß gemacht.
Jonas Dassow
Jonas Dassow
1685562534
Bootje snel gehuurd via de site. Vriendelijke mensen en een snelle en duidelijke uitleg van een medewerkster hoe de boot werkt en wat de regels op het water zijn. Je krijgt een map mee met informatie en er zitten ook waterkaarten in zodat je een beetje kan zien waar je heen kan gaan. Super leuke dag op het water gehad. Wij komen zeker terug. Aanrader!
Nicolette Knijn
Nicolette Knijn
1687693320
Voordelig locatie voor een voordelig dagje te varen. Duidelijke uitleg en vaarroutes mee geleverd. Je ziet wel dat de boten goed gebruikt worden maar tot verhouding met de prijs en de omgeving maakt dat alles goed.
Lesley van Veen van Lier
Lesley van Veen van Lier
1691968052
Al vaker hier verschillende boten gehuurd.Schone mooie boten die ook makkelijk te varen zijn mensen met 0 ervaring (zoals wij de eerste keer)Dit mede doordat de uitleg van de boot en waar wel en niet te varen (dit omdat er ook heel veel ondiep water is) heel duidelijk uitgelegd wordt door vakkundig vriendelijk personeel.Je krijgt ook een duidelijke map mee met waar wel en niet te varen, de eerste keer vonden wij dat nl best wel spannend want je wilt natuurlijk wel graag de boot en motor heel houden.Wat ook fijn is is dat op sommige boten de hond ook mee mag!Niet op alle boten dus vraag hier wel naar.Dat wij dus steeds terug komen is door dit vakkundig personeel en fijne boten!Jullie zien ons zeker nog een keer terug!
laura stout
laura stout
1686549886
Vanuit Lochem naar Zeewolde gegaan en geen spijt van gehad. BootToGo belde zelfs 10 min van te voren of we het konden vinden! Erg netjes. Correcte mensen en zijn duidelijk zonder al te veel complicerende factoren. Bootjes waren in goede staat en schoon! Wij hadden geluk en kregen een bootje dat net één dag in het water lag.
Damir Delic
Damir Delic
1687680363
js_loader

Vissersdorpen van de Randmeren

Spakenburg is, zoals veel plaatsen aan de Randmeren, een authentiek vissersdorp. Hoewel het plaatsje deze functie enigszins verloren heeft, is de relatie met de visserij en het water nog altijd sterk aanwezig. 

Met de boot vaar je zo het historische centrum van Spakenburg in, waar het 18de-eeuwse scheepstimmerwerf Nieuwpoort nog altijd in gebruik is voor de reparatie van oude botters, hoogaarzen en pluten. Daarnaast doen ook het visserijmuseum, de traditionele vissershuisjes en de rokerij terug denken aan de vervlogen visserijdagen van Spakenburg.

Bootverhuur regio Spakenburg: ontdek het dorp, ontdek de omgeving!

Onze bootverhuur Spakenburg is gevestigd in Zeewolde. Vanaf hier vaart u meteen het prachtige Wolderwijd op, één van de Randmeren rondom Flevoland. De regio is een waar paradijs voor verschillende soorten dieren, watersporters, cultuursnuivers en strandgangers. Kortom: voor iedereen is er wat te doen! 

Vaar naar één van de vele eilandjes in de regio, gooi het anker uit bij een afgelegen strand, bezoek één van de unieke omliggende plaatsen, zoals Harderwijk of vaar via het Nuldernauw richting Spakenburg. Voordat u Spakenburg betreedt, kunt u nog een rondje varen over het Eemmeer, waarna u al genietend de oude haven van het dorp binnen vaart. Overleg met de havenmeester waar u kunt aanleggen en zie, proef, ruik en voel wat dit prachtige dorpje allemaal te bieden heeft!

De geschiedenis van Spakenburg

Spakeburg is een dorpje gelegen in de gemeentje Bunschoten in de provincie Utrecht. Het heeft ruim 21.190 inwoners en 34,88 km² oppervlakte. Het ligt aan het Eenmeer en is van oorsprong een vissersdorpje. Sinds de aanleg van de Afsluitduik aan de Zuiderzee is de vissersvloot gekrompen. Visverwerking en vishandel spelen echter nog wel een grote rol in het vissersdorpje.

 

Ontspannen onderweg

Vanuit onze haven in Zeewolde kunt u gemakkelijk een boot huren naar Spakenburg. De vaartijd bedraagt in dit geval ongeveer 2,5 uur + sluistijd. Door de omliggende natuur, de comfortabele boot en hopelijk de stralende zon, vliegt de tijd echter voorbij. Wilt u ook genieten van een heerlijke dag op het water in een sloep van BootToGo? Bekijk dan ons aanbod en maak een reservering! 

Activiteiten en bezienswaardigheden in Spakenburg

Als je naar Spakenburg gaat varen kan je diverse dingen gaan doen. Er zijn genoeg bezienswaardigheden en faciliteiten waarvan je kunt profiteren.

Activiteiten & bezienswaardigheden Spakenburg:

Wat kan ik doen in de nabije omgeving:​

Kies, boek en geniet!

Neem een kijkje naar onze vloot in Zeewolde, bepaal hoe uw dag op het water eruit gaat zien en kies de boot die het meest geschikt is voor uw vaart richting Spakenburg!