Bootverhuur Huizen


Warning: Undefined array key "template_id" in /var/www/vhosts/boottogo.nl/httpdocs/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/addons/wpml-page-builders/classes/Integrations/Elementor/class-wpml-elementor-translate-ids.php on line 114

Bootverhuur Huizen

Boot huren in de regio Huizen? Onze bootverhuur is gevestigd in Zeewolde. Vanaf hier vaart u gemakkelijk en ontspannen naar dit mooie vissersdorp in een boot naar uw keuze. Benieuwd naar onze bootverhuur? Bekijk ons aanbod en ga het water op!

Boot huren naar Huizen, een boot voor iedereen

Een vaartijd van ca.
2 uur

De haven van het ‘t Gooi

Strand Nulde & Strand Horst

Sloep huren naar Huizen: de boten in onze vloot

Onze bootverhuur in Zeewolde beschikt over meerdere typen boten, waarmee u comfortbal richting Huizen kunt varen. Kies bijvoorbeeld voor een ruime partyboot en vier een feestje op het water! Daarnaast kunnen avonturiers bij BootToGo zeilboten en kano’s huren voor een sportieve dag op het water. Al onze boten zijn te huren zonder vaarbewijs. Een kleine, maar duidelijke uitleg van ons team is voldoende voor een behouden en veilige vaart!

Oud Huyzer 575 hoofdfoto
Max. 7 pers.
Va: €80,-
De Oud Huyzer 575
Max 7 personen
Incl 1 volle tank brandsof
Met cabriokap
IMG_3405
Max. 8 pers.
Va: €100,-
Oud Huyzer 616 Tender
Max 8 personen
Grote cabriokap
Diepe veilige kuip
IMG_3357
Max. 6 pers.
Va: €90,-
Topcraft 565
Met luxe zit en rug kussen
Zeer stabiel en ruim
Met Cabriolet kap

Beoordeling van klanten:

Sehr guter Bootsverleih. Auf freundliche Art eine kurze Einweisung zur Benutzung des Bootes erhalten. Routentipps wurden gegeben, die sehr verständlich und gut waren. Da wir das Boot, welches sehr sauber und gut vorbereitet übergeben wurde, für den ganzen Tag gemietet hatten, wurde ein Reservetank mitgegeben. Rückgabe problemlos. Da wir uns an die Vereinbarungen gehalten haben, gab es keine Diskussion über die Kaution, due anstandslos in voller Höhe erstattet wurde.
Klaus Vorwieger
Klaus Vorwieger
1686687309
L’expérience a été vraiment formidable. Les enfants ont adoré !Le responsable et son équipe sont très sympathiques, et nous avons eu toutes les informations nécessaires. Je n’hésite pas à recommander ce loueur.S’arrêter dans divers lieux c’est vraiment sympa, une bonne glace et on repart.Un conseil : assurez-vous de bien suivre les consignes.
Why Not
Why Not
1692137292
Absolut zu empfehlen. Unkomplizierte Anmietung und zuvorkommendes Personal.3 Stunden waren absolut ausreichend und es hat viel Spaß gemacht.
Jonas Dassow
Jonas Dassow
1685562534
Bootje snel gehuurd via de site. Vriendelijke mensen en een snelle en duidelijke uitleg van een medewerkster hoe de boot werkt en wat de regels op het water zijn. Je krijgt een map mee met informatie en er zitten ook waterkaarten in zodat je een beetje kan zien waar je heen kan gaan. Super leuke dag op het water gehad. Wij komen zeker terug. Aanrader!
Nicolette Knijn
Nicolette Knijn
1687693320
Voordelig locatie voor een voordelig dagje te varen. Duidelijke uitleg en vaarroutes mee geleverd. Je ziet wel dat de boten goed gebruikt worden maar tot verhouding met de prijs en de omgeving maakt dat alles goed.
Lesley van Veen van Lier
Lesley van Veen van Lier
1691968052
Al vaker hier verschillende boten gehuurd.Schone mooie boten die ook makkelijk te varen zijn mensen met 0 ervaring (zoals wij de eerste keer)Dit mede doordat de uitleg van de boot en waar wel en niet te varen (dit omdat er ook heel veel ondiep water is) heel duidelijk uitgelegd wordt door vakkundig vriendelijk personeel.Je krijgt ook een duidelijke map mee met waar wel en niet te varen, de eerste keer vonden wij dat nl best wel spannend want je wilt natuurlijk wel graag de boot en motor heel houden.Wat ook fijn is is dat op sommige boten de hond ook mee mag!Niet op alle boten dus vraag hier wel naar.Dat wij dus steeds terug komen is door dit vakkundig personeel en fijne boten!Jullie zien ons zeker nog een keer terug!
laura stout
laura stout
1686549886
Vanuit Lochem naar Zeewolde gegaan en geen spijt van gehad. BootToGo belde zelfs 10 min van te voren of we het konden vinden! Erg netjes. Correcte mensen en zijn duidelijk zonder al te veel complicerende factoren. Bootjes waren in goede staat en schoon! Wij hadden geluk en kregen een bootje dat net één dag in het water lag.
Damir Delic
Damir Delic
1687680363
js_loader

Varen zonder gedoe

Een boot huren naar Huizen is bij BootToGo snel en gemakkelijk geregeld. Bekijk ons aanbod en kies de boot die het best bij uw plannen voor de dag past. Heeft u behoefte aan een rustige dag op het water? Dan zijn onze luxe sloepen en tenders, zoals de Topcraft 565 of de Oud Huyzer 616, aan te bevelen. Wat te vieren op het water? Bekijk dan eens onze partyboten.

Alle boten van BootToGo zijn scherp geprijsd, zo goed als nieuw en staan garant voor een leuke vaart. Verder willen we bij onze bootverhuur in Zeewolde varen toegankelijk maken voor iedereen. Een vaarbewijs is om die reden bij ons niet nodig en u kunt, na een korte uitleg van ons personeel, meteen het water op!

Huizen: een klein dorp met een grote geschiedenis

Huizen kent, net als veel andere dorpen in de omgeving, een rijk visserijverleden. Tegenwoordig wordt het dorp door de lokale bevolking ook wel de haven van het ‘t Gooi genoemd. In het plaatsje zijn veel historische bottlers te zien en ook een bezoek aan het Nautisch kwartier is de moeite meer dan waard.

Hoewel het dorpje vooral bekend staat als oude vissershaven, was het oorspronkelijk een plaats waar veel boeren woon- en werkzaam waren. In Huizen zijn dan ook nog altijd veel pittoreske, middeleeuwse boerderijen te vinden. Daarnaast stikt het oude centrum van de historische straatjes en culinaire hotspots. Kortom: er is genoeg te beleven voor iedereen!

Met de boot naar Huizen

Onze bootverhuur Huizen is gevestigd in Zeewolde. Vanuit de haven vaart u in iets meer dan 2 uur naar dit bijzondere vissersdorpje. Onderweg passeert u verschillende mooie meren en andere plaatsen die ook het bezoeken meer dan waard zijn. 

Zo vaart u rechtstreeks het Wolderwijd op, dat bezaaid is met verschillende eilandjes die u kunt verkennen. Daarnaast zijn Strand Nulde en Strand Horst ideale plekken om even heen te gaan om van de zon te genieten. Onderweg passeert u de plaatsen Nijkerk en Spakenburg, die net als Huizen ook beschikken over een rijk historisch verleden. Vaart u verder, dan komt u vanzelf in Huizen terecht, waar u met de boot kunt aanleggen om de stad te verkennen!

Activiteiten en bezienswaardigheden in Huizen

Huizen is een historische plaats van veel geschiedenis. Ga je naar Huizen varen? Dan zijn er een aantal bezienswaardigheden die je kunt bezoeken. 

Activiteiten & bezienswaardigheden Huizen:

Leuke vaarroutes & tips voor de omgeving:

Bekijk het aanbod en huur een boot!

Neem vandaag nog een kijkje naar ons aanbod in Zeewolde en boek een boot om naar Huizen te varen!