Bootverhuur Huizen


Warning: Undefined array key "template_id" in /var/www/vhosts/boottogo.nl/httpdocs/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/addons/wpml-page-builders/classes/Integrations/Elementor/class-wpml-elementor-translate-ids.php on line 114

Bootverhuur Huizen

Boot huren in de regio Huizen? Onze bootverhuur is gevestigd in Zeewolde. Vanaf hier vaart u gemakkelijk en ontspannen naar dit mooie vissersdorp in een boot naar uw keuze. Benieuwd naar onze bootverhuur? Bekijk ons aanbod en ga het water op!

Boot huren naar Huizen, een boot voor iedereen

Een vaartijd van ca.
2 uur

De haven van het ‘t Gooi

Strand Nulde & Strand Horst

Sloep huren naar Huizen: de boten in onze vloot

Onze bootverhuur in Zeewolde beschikt over meerdere typen boten, waarmee u comfortbal richting Huizen kunt varen. Kies bijvoorbeeld voor een ruime partyboot en vier een feestje op het water! Daarnaast kunnen avonturiers bij BootToGo zeilboten en kano’s huren voor een sportieve dag op het water. Al onze boten zijn te huren zonder vaarbewijs. Een kleine, maar duidelijke uitleg van ons team is voldoende voor een behouden en veilige vaart!

Oud Huyzer 575 hoofdfoto
Max. 7 pers.
Va: €95,-
Oud Huyzer 575
Max 7 personen
Incl 1 volle tank brandsof
Met cabriokap
IMG_3405
Max. 8 pers.
Va: €115,-
Oud Huyzer 616 Tender
Max 8 personen
Grote cabriokap
Diepe veilige kuip
IMG_3357
Max. 6 pers.
Va: €95,-
Topcraft 565
Met luxe zit en rug kussen
Zeer stabiel en ruim
Met Cabriolet kap

Beoordeling van klanten:

Ik heb een boot geboekt en het telefoonnummer is niet te bereiken om te annuleren. Later kreeg ik een mail van het bedrijf. Er was een fout met hun telefoon en ik krijg het geld nu terug, super netjes opgelost.Helaas kun je het weer niet sturen, bij het boeken van een boot 😉
Jesse Makkink
Jesse Makkink
1698417427
We kwamen aan, en kregen geweldige begeleiding bij instap van de boot. Na super leuke uren op het water door de top service van boot to go!! Wij komen zeker de volgende terug!
Julian Van De Bunt
Julian Van De Bunt
1693932769
L’expérience a été vraiment formidable. Les enfants ont adoré !Le responsable et son équipe sont très sympathiques, et nous avons eu toutes les informations nécessaires. Je n’hésite pas à recommander ce loueur.S’arrêter dans divers lieux c’est vraiment sympa, une bonne glace et on repart.Un conseil : assurez-vous de bien suivre les consignes.
Why Not
Why Not
1692137292
Voordelig locatie voor een voordelig dagje te varen. Duidelijke uitleg en vaarroutes mee geleverd. Je ziet wel dat de boten goed gebruikt worden maar tot verhouding met de prijs en de omgeving maakt dat alles goed.
Lesley van Veen van Lier
Lesley van Veen van Lier
1691968052
Vandaag heerlijk gevaren op een supermooie boot op het Wolderwijd/Veluwemeer. Aanrader om Harderwijk te bezoeken vanaf het water.Goede service van aardige medewerkers. Volgende keer komen we zeker terug!!
Manfred Peters
Manfred Peters
1694015161
Zaterdag een sloep oudhyzer 616 gehuurd voor de hele dag. Prima in orde. We kregen voor de zekerheid een extra tankje benzine mee. ( wat we niet gebruikt hebben). De service is ook super. Zeker een aanrader om hier je sloep te huren
tamara vivie
tamara vivie
1694332771
Geweldige leuke sloepvaart gemaakt met BootToGo. Super fijne mensen van de verhuur. Zeker voor herhaling vatbaar. Daarnaast zijn ze prijstechnisch zeer aantrekkelijk. Dus Richard, tot snel!!😉👍🏼 ⭐⭐⭐⭐⭐
Marco Van Dijkhuizen
Marco Van Dijkhuizen
1694016210
Hele mooie boot, erg aardige medewerkers. Zelfs ik kon de boot makkelijk besturen. Hele fijne middag gehad. Waren er al eens eerder geweest en komen zeker voor een 3e keer terug!!!
Esther Peters
Esther Peters
1694016774
Vriendelijke verhuurder die duidelijk uitleg geeft over de boot en de vaarregels/ route. Map mee voor het geval je het vergeten bent.Prima locatie voor een leuke dag er op uit !
Helen Brouwer
Helen Brouwer
1694027302
js_loader

Varen zonder gedoe

Een boot huren naar Huizen is bij BootToGo snel en gemakkelijk geregeld. Bekijk ons aanbod en kies de boot die het best bij uw plannen voor de dag past. Heeft u behoefte aan een rustige dag op het water? Dan zijn onze luxe sloepen en tenders, zoals de Topcraft 565 of de Oud Huyzer 616, aan te bevelen. Wat te vieren op het water? Bekijk dan eens onze partyboten.

Alle boten van BootToGo zijn scherp geprijsd, zo goed als nieuw en staan garant voor een leuke vaart. Verder willen we bij onze bootverhuur in Zeewolde varen toegankelijk maken voor iedereen. Een vaarbewijs is om die reden bij ons niet nodig en u kunt, na een korte uitleg van ons personeel, meteen het water op!

Huizen: een klein dorp met een grote geschiedenis

Huizen kent, net als veel andere dorpen in de omgeving, een rijk visserijverleden. Tegenwoordig wordt het dorp door de lokale bevolking ook wel de haven van het ‘t Gooi genoemd. In het plaatsje zijn veel historische bottlers te zien en ook een bezoek aan het Nautisch kwartier is de moeite meer dan waard.

Hoewel het dorpje vooral bekend staat als oude vissershaven, was het oorspronkelijk een plaats waar veel boeren woon- en werkzaam waren. In Huizen zijn dan ook nog altijd veel pittoreske, middeleeuwse boerderijen te vinden. Daarnaast stikt het oude centrum van de historische straatjes en culinaire hotspots. Kortom: er is genoeg te beleven voor iedereen!

Met de boot naar Huizen

Onze bootverhuur Huizen is gevestigd in Zeewolde. Vanuit de haven vaart u in iets meer dan 2 uur naar dit bijzondere vissersdorpje. Onderweg passeert u verschillende mooie meren en andere plaatsen die ook het bezoeken meer dan waard zijn. 

Zo vaart u rechtstreeks het Wolderwijd op, dat bezaaid is met verschillende eilandjes die u kunt verkennen. Daarnaast zijn Strand Nulde en Strand Horst ideale plekken om even heen te gaan om van de zon te genieten. Onderweg passeert u de plaatsen Nijkerk en Spakenburg, die net als Huizen ook beschikken over een rijk historisch verleden. Vaart u verder, dan komt u vanzelf in Huizen terecht, waar u met de boot kunt aanleggen om de stad te verkennen!

Activiteiten en bezienswaardigheden in Huizen

Huizen is een historische plaats van veel geschiedenis. Ga je naar Huizen varen? Dan zijn er een aantal bezienswaardigheden die je kunt bezoeken. 

Activiteiten & bezienswaardigheden Huizen:

Leuke vaarroutes & tips voor de omgeving:

Bekijk het aanbod en huur een boot!

Neem vandaag nog een kijkje naar ons aanbod in Zeewolde en boek een boot om naar Huizen te varen!