Over ons

0

Boten in onze vloot

BootToGo: over ons en ons verhaal

17 jaar geleden zijn we begonnen met het verhuren van boten. We zijn begonnen met grote(zeil)boten tot motorboten, maar in de loop van de jaren zijn we ons steeds meer gaan specialiseren in het verhuren van open motorboten en sloepen. Na verschillende merken boten en motoren te hebben uitgeprobeerd zijn we uitgekomen bij 1 leverancier voor zowel al onze boten en de motoren. 

Onze motoren zijn allemaal van het merk Tohatsu. Dit is een van de oudste fabrikanten en Japanners staan bekend om hun kwaliteit. Ook voor de boten hebben we voor kwaliteit gekozen. Onze merken zijn onder andere Oud Huyzer, Topcraft en Silveryacht. Bekende merken waarmee we hele goede ervaringen hebben. Kortom, wilt u een boot huren naar Harderwijk, het Veluwemeer ontdekken of heerlijk varen rondom Zeewolde? Bekijk onze boten en boek eenvoudig uw vaartocht. 

Klanten per jaar
0
Boten
0
Jaar ervaring
0

Geen vaarbewijs nodig!

Voor alle boten die wij verhuren heeft u geen vaarbewijs of ervaring nodig. Onze enthousiaste mensen geven eenvoudige en duidelijke instructies en voor u het weet vaart u lekker weg in één van onze boten. Op naar een heerlijke dag.

Ons Team / Werkwijze

Ons team bestaat naast de eigenaren uit voornamelijk jonge enthousiaste mensen. Die het leuk vinden om de hele dag lekker buiten bezig te zijn en om de klanten een leuke tijd te bezorgen. Komt u bij ons op de haven dan wordt u ontvangen aan de balie waar we snel en efficiënt het papierwerk regelen.

Daarna gaat u samen met één van onze medewerkers naar de boot, waar u uitleg krijgt over de werking en bediening van de boot en motor. Ook krijgt u informatie waar u allemaal kunt varen, wat leuke routes zijn en welke plaatsjes het gezelligst. Zijn er vragen? Dan kunt u die altijd stellen, wij zullen ze goed mogelijk proberen te beantwoorden.

Vaart u voor het eerst, geen probleem, de meeste huurders doen dat. Met voorzichtig varen en een duidelijke uitleg van onze kant vaart u in no time zelfstandig weg. Op naar een leuke dag op het water.