Bootverhuur Randmeren


Warning: Undefined array key "template_id" in /var/www/vhosts/boottogo.nl/httpdocs/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/addons/wpml-page-builders/classes/Integrations/Elementor/class-wpml-elementor-translate-ids.php on line 114

Bootverhuur Randmeren

Boot huren op de Randmeren? Boek simpel, snel en betrouwbaar een sloep bij bootverhuur in Zeewolde! Liever een ander type boot? Bekijk onze vloot en kies de boot die het best past bij wat u zoekt. Een boot huren voor een tocht over de Randmeren is bij BootToGo zo geregeld!

Bootverhuur Randmeren, boten tot 12 personen:

Vaar naar Strand Horst of verschillende eilanden

Prachtige natuur

Ontstaan na het inpolderen van het vroegere IJsselmeer

Sloep huren Randmeren: wat zijn de mogelijkheden?

Onze bootverhuur in Zeewolde beschikt over een uitgebreide vloot. Van luxe sloepen tot spectaculaire zeilboten. Het aanbod is uitgebreid en de keuze is aan u. Welk type boot het beste bij uw vraag past, hangt onder andere af van de groepsgrootte en uw dag invulling. Wat u ook gaat doen op het water, wij hebben een boot voor elke situatie. Bekijk het aanbod en boek vandaag nog bij BootToGo!

Oud Huyzer 575 hoofdfoto
Max. 7 pers.
Va: €80,-
De Oud Huyzer 575
Max 7 personen
Incl 1 volle tank brandsof
Met cabriokap
IMG_3405
Max. 8 pers.
Va: €100,-
Oud Huyzer 616 Tender
Max 8 personen
Grote cabriokap
Diepe veilige kuip
IMG_3357
Max. 6 pers.
Va: €90,-
Topcraft 565
Met luxe zit en rug kussen
Zeer stabiel en ruim
Met Cabriolet kap

Beoordeling van klanten:

Sehr guter Bootsverleih. Auf freundliche Art eine kurze Einweisung zur Benutzung des Bootes erhalten. Routentipps wurden gegeben, die sehr verständlich und gut waren. Da wir das Boot, welches sehr sauber und gut vorbereitet übergeben wurde, für den ganzen Tag gemietet hatten, wurde ein Reservetank mitgegeben. Rückgabe problemlos. Da wir uns an die Vereinbarungen gehalten haben, gab es keine Diskussion über die Kaution, due anstandslos in voller Höhe erstattet wurde.
Klaus Vorwieger
Klaus Vorwieger
1686687309
L’expérience a été vraiment formidable. Les enfants ont adoré !Le responsable et son équipe sont très sympathiques, et nous avons eu toutes les informations nécessaires. Je n’hésite pas à recommander ce loueur.S’arrêter dans divers lieux c’est vraiment sympa, une bonne glace et on repart.Un conseil : assurez-vous de bien suivre les consignes.
Why Not
Why Not
1692137292
Absolut zu empfehlen. Unkomplizierte Anmietung und zuvorkommendes Personal.3 Stunden waren absolut ausreichend und es hat viel Spaß gemacht.
Jonas Dassow
Jonas Dassow
1685562534
Bootje snel gehuurd via de site. Vriendelijke mensen en een snelle en duidelijke uitleg van een medewerkster hoe de boot werkt en wat de regels op het water zijn. Je krijgt een map mee met informatie en er zitten ook waterkaarten in zodat je een beetje kan zien waar je heen kan gaan. Super leuke dag op het water gehad. Wij komen zeker terug. Aanrader!
Nicolette Knijn
Nicolette Knijn
1687693320
Voordelig locatie voor een voordelig dagje te varen. Duidelijke uitleg en vaarroutes mee geleverd. Je ziet wel dat de boten goed gebruikt worden maar tot verhouding met de prijs en de omgeving maakt dat alles goed.
Lesley van Veen van Lier
Lesley van Veen van Lier
1691968052
Al vaker hier verschillende boten gehuurd.Schone mooie boten die ook makkelijk te varen zijn mensen met 0 ervaring (zoals wij de eerste keer)Dit mede doordat de uitleg van de boot en waar wel en niet te varen (dit omdat er ook heel veel ondiep water is) heel duidelijk uitgelegd wordt door vakkundig vriendelijk personeel.Je krijgt ook een duidelijke map mee met waar wel en niet te varen, de eerste keer vonden wij dat nl best wel spannend want je wilt natuurlijk wel graag de boot en motor heel houden.Wat ook fijn is is dat op sommige boten de hond ook mee mag!Niet op alle boten dus vraag hier wel naar.Dat wij dus steeds terug komen is door dit vakkundig personeel en fijne boten!Jullie zien ons zeker nog een keer terug!
laura stout
laura stout
1686549886
Vanuit Lochem naar Zeewolde gegaan en geen spijt van gehad. BootToGo belde zelfs 10 min van te voren of we het konden vinden! Erg netjes. Correcte mensen en zijn duidelijk zonder al te veel complicerende factoren. Bootjes waren in goede staat en schoon! Wij hadden geluk en kregen een bootje dat net één dag in het water lag.
Damir Delic
Damir Delic
1687680363
js_loader

De Randmeren, de parels tussen twee stukken land

De Randmeren zijn ontstaan na het inpolderen van het vroegere IJsselmeer. Van noord naar zuid bestaan de Randmeren uit: het Drontermeer, het Veluwemeer, het Wolderwijd en het Nuldernauw. Natuurliefhebbers, vissers en watersporters vinden allemaal hun heil in dit prachtige stukje natuurschoon. Daarnaast zijn de meren een belangrijk leefgebied van verschillende soorten vissen en watervogels.

Genoeg te doen, genoeg te zien

Onze bootverhuur Randmeren is gevestigd in de haven van Zeewolde. Vanaf hier vaart u zo het Wolderwijd op en ook de andere meren zijn vanuit Zeewolde gemakkelijk te bereiken. De Randmeren vormen de ideale locatie voor verschillende dagbestedingen. Zo kunt u naar Strand Horst varen om even lekker met de voeten in het zand te zitten. Daarnaast zijn er ook verschillende eilanden, zoals De Biezen en Knarland, waar je even kunt ontspannen in de zon.

De geschiedenis van de Randmeren

De Randmeren is een water wat rondom de polder ligt. Dit heeft als doel om de waterhuishouding van de polder te isoleren van het omliggende land. Door de inrichting van de Randmeren blijft de waterdruk naar het oude land op peil. 

De randmeren rondom Flevoland zijn:

 1. IJmeer
 2. Gooimeer
 3. Eemmeer
 4. Nijkerkernauw
 5. Nuldernauw
 6. Wolderwijd
 7.  Veluwemeer
 8. Drontermeer
 9. Vossemeer
 10. Ketelmeer
 11. Ramsdiep
 12. Zwarte Meer
 13. Kadoelermeer
 14. Vollenhovermeer

Activiteiten en bezienswaardigheden rondom de Randmeren

Ga je varen op de Randmeren? Dan heb je keuze uit diverse plaatsen waar je kunt aanmeren. In deze plaatsen zijn verschillende bezienswaardigheden om te bezoeken!

Activiteiten & bezienswaardigheden Elburg:

Activiteiten & bezienswaardigheden Harderwijk:

Activiteiten & bezienswaardigheden Nijkerk:

Steden rondom de Randmeren​

Hoewel de Randmeren perfect zijn voor een tochtje over het water, zijn ook de nabijgelegen plaatsen zeker het bezoeken waard. Zo legt u met een sloep van BootToGo gemakkelijk aan in de havens van Elburg en Harderwijk. Deze Hanzesteden barsten van de cultuur, historie en culinaire ervaringen. Daarnaast is ook het stadje Nijkerk een verborgen pareltje met haar eigen verhaal. Via de Arkevaart vaart u rechtstreek naar het hart van dit historische plaatsje. 

Bekijk onze vaartips & informatie over de omgeving:​

Zoek, boek, vaar!

Huur een boot uit onze vloot in Zeewolde en vaar vanuit de haven rechtstreeks de Randmeren op!