Strand Nulde Bootverhuur


Warning: Undefined array key "template_id" in /var/www/vhosts/boottogo.nl/httpdocs/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/addons/wpml-page-builders/classes/Integrations/Elementor/class-wpml-elementor-translate-ids.php on line 114

Strand Nulde Bootverhuur

Boot huren vlakbij Strand Nulde? Bij BootToGo boekt u snel en gemakkelijk een boot om vanuit Zeewolde naar Strand Nulde te varen. Onze vloot bestaat uit verschillende boten en dus is er voor ieder wat wils. Bekijk het aanbod van onze bootverhuur in Zeewolde!

Boot huren vlakbij Strand Nulde, onze vloot:​​

Strand Nulde bootverhuur: welk type vaartuig is het meest geschikt?

Een boot huren naar Strand Nulde is bij BootToGo zo geregeld. Vanuit onze haven in Zeewolde vaart u gemakkelijk naar dit mooie recreatiegebied. Voor een rustig dagje op het water beschikt BootToGo over meerdere sloepen voor kleine en grote gezelschappen. Liever een sportieve dag op het water, dan zijn onze zeilboten & kano’s een aanrader. Bekijk van tevoren ons aanbod en kies de boot die het best bij uw dagbesteding past.

Oud Huyzer 575 hoofdfoto
Max. 7 pers.
Va: €80,-
De Oud Huyzer 575
Max 7 personen
Incl 1 volle tank brandsof
Met cabriokap
IMG_3405
Max. 8 pers.
Va: €100,-
Oud Huyzer 616 Tender
Max 8 personen
Grote cabriokap
Diepe veilige kuip
IMG_3357
Max. 6 pers.
Va: €90,-
Topcraft 565
Met luxe zit en rug kussen
Zeer stabiel en ruim
Met Cabriolet kap

Beoordeling van klanten:

Sehr guter Bootsverleih. Auf freundliche Art eine kurze Einweisung zur Benutzung des Bootes erhalten. Routentipps wurden gegeben, die sehr verständlich und gut waren. Da wir das Boot, welches sehr sauber und gut vorbereitet übergeben wurde, für den ganzen Tag gemietet hatten, wurde ein Reservetank mitgegeben. Rückgabe problemlos. Da wir uns an die Vereinbarungen gehalten haben, gab es keine Diskussion über die Kaution, due anstandslos in voller Höhe erstattet wurde.
Klaus Vorwieger
Klaus Vorwieger
1686687309
L’expérience a été vraiment formidable. Les enfants ont adoré !Le responsable et son équipe sont très sympathiques, et nous avons eu toutes les informations nécessaires. Je n’hésite pas à recommander ce loueur.S’arrêter dans divers lieux c’est vraiment sympa, une bonne glace et on repart.Un conseil : assurez-vous de bien suivre les consignes.
Why Not
Why Not
1692137292
Absolut zu empfehlen. Unkomplizierte Anmietung und zuvorkommendes Personal.3 Stunden waren absolut ausreichend und es hat viel Spaß gemacht.
Jonas Dassow
Jonas Dassow
1685562534
Bootje snel gehuurd via de site. Vriendelijke mensen en een snelle en duidelijke uitleg van een medewerkster hoe de boot werkt en wat de regels op het water zijn. Je krijgt een map mee met informatie en er zitten ook waterkaarten in zodat je een beetje kan zien waar je heen kan gaan. Super leuke dag op het water gehad. Wij komen zeker terug. Aanrader!
Nicolette Knijn
Nicolette Knijn
1687693320
Voordelig locatie voor een voordelig dagje te varen. Duidelijke uitleg en vaarroutes mee geleverd. Je ziet wel dat de boten goed gebruikt worden maar tot verhouding met de prijs en de omgeving maakt dat alles goed.
Lesley van Veen van Lier
Lesley van Veen van Lier
1691968052
Al vaker hier verschillende boten gehuurd.Schone mooie boten die ook makkelijk te varen zijn mensen met 0 ervaring (zoals wij de eerste keer)Dit mede doordat de uitleg van de boot en waar wel en niet te varen (dit omdat er ook heel veel ondiep water is) heel duidelijk uitgelegd wordt door vakkundig vriendelijk personeel.Je krijgt ook een duidelijke map mee met waar wel en niet te varen, de eerste keer vonden wij dat nl best wel spannend want je wilt natuurlijk wel graag de boot en motor heel houden.Wat ook fijn is is dat op sommige boten de hond ook mee mag!Niet op alle boten dus vraag hier wel naar.Dat wij dus steeds terug komen is door dit vakkundig personeel en fijne boten!Jullie zien ons zeker nog een keer terug!
laura stout
laura stout
1686549886
Vanuit Lochem naar Zeewolde gegaan en geen spijt van gehad. BootToGo belde zelfs 10 min van te voren of we het konden vinden! Erg netjes. Correcte mensen en zijn duidelijk zonder al te veel complicerende factoren. Bootjes waren in goede staat en schoon! Wij hadden geluk en kregen een bootje dat net één dag in het water lag.
Damir Delic
Damir Delic
1687680363
js_loader

Bootverhuur regio Strand Nulde, ontspannen aan de Randmeren

Onze bootverhuur Strand Nulde bevindt zich in de nabijgelegen haven van Zeewolde. Vanaf hier vaart u gemakkelijk, ontspannen en snel naar Strand Nulde. Deze locatie is uitermate geschikt voor mensen die een dagje varen willen combineren met een stukje ontspanning aan het strand. Gooi het anker uit en de benen omhoog, dan is het vervolgens genieten geblazen!

Vermaak voor jong en oud

Strand Nulde is een recreatiegebied dat geschikt is voor alle leeftijden. Op de prachtige zandstranden zijn meerdere speeltoestellen aanwezig en daarnaast is het water aan de kant ondiep. Verder is er een bruisend evenemententerrein, wat deze locatie ideaal maakt voor een dagje weg met de kinderen. Ook de ouders hoeven zich, met de aanwezigheid van meerdere kiosken en het strandpaviljoen, niet te vervelen. Onder het genot van een drankje kunnen zij een oogje in het zeil houden en tegelijkertijd heerlijk ontspannen.

Genoeg te doen, genoeg te zien

Een boot huren naar Strand Nulde biedt u ook de mogelijkheid om via het water de nabije omgeving te verkennen. Vaar bijvoorbeeld naar de vissersdorpjes Harderwijk of Nijkerk en laat u verrassen door de rijke historie en cultuur. Daarnaast zijn de Randmeren ook bezaaid met verschillende eilandjes, waar u naartoe kunt varen om op ontdekkingstocht te gaan. Eén ding is zeker: u hoeft zich niet te vervelen!

Handige tips voor tijdens het varen & informatie​ over de omgeving

Varen maar!

Bekijk het ruime aanbod van onze bootverhuur in Zeewolde, kies een beschikbaar tijdstip en boek een boot om naar Strand Nulde te varen!