Schöne Orte

Lesen Sie jetzt unsere Artikel über lustige Orte!

Boot huren Harderwijk

Een bootje huren en naar Hardewijk varen biedt vele mogelijkheden. Maak een mooie wandeling door het centrum of neem plaats op één van de diverse terrasjes. Daarnaast is het ook mogelijk om een rondje om het Dolfinarium te varen.

Boot huren Nijkerk

Het aanbod boten om naar Nijkerk te varen is bij ons heel groot! Nijkerk is een stad met veel geschiedenis. Zo kan je bijvoorbeeld een rondje lopen door het oude centrum of één van de vele monumenten die er te vinden zijn bezoeken.

Boot huren Spakenburg

Spakenburg is een gezellig, authentiek vissersdorpje en zeker een bezoekje waard! Bezoek het visserijmuseum, de traditionele vissershuisjes en de rokerij. Hierdoor zal je wel merken dat de relatie met visserij en het water er nooit verloren is gegaan.

Boot huren Elburg

Vaar met een van onze boten naar de prachtige Hanzestad Elburg. Elburg is een perfecte plaats voor mensen die van cultuur en historie houden. Daarnaast kan je ook de oude vissershaven en de gezellige binnenstad bezoeken.

Boot huren strand Nulde

Als je een bootje gaat huren kan je dit perfect combineren met een dagje strand in Nulde. Maak een mooie vaartocht en rust daarna lekker uit op het strand. Je kunt ook bij strand Nulde terecht voor een hapje en een drankje.

Boot huren Veluwemeer

Ontspan, en ga heerlijk een dagje varen over het Veluwemeer. Er zijn diverse steden die je kunt bezoeken tijdens je boottochtje. Zo zijn bijvoorbeeld Elburg en Hardewijk echte aanraders om te bezoeken met diverse bezienswaardigeheden.

Boot huren Flevoland

Een boot huren in Flevoland is zeker een aanrader! Vaar vanaf onze haven in Hardewijk naar verschillende randsteden zoals: Hardewijk, Nijkerk of Elburg. Kies uit ons diverse aanbod boten!

Sloep huren Harderwijk

Boot huren Randmeren

Ben jij een echte natuurliefhebber? Dan is een boottochtje langs de Randmeren echt iets voor jou! De natuur is hier prachtig en het is een leefgebied voor watervogels en vissen.

Boot huren Huizen

Huizen staat bekend om de oude vissershaven waar vroeger veel boeren woonden en werkten. Daarom zijn er in Huizen veel pittoreske, middeleeuwse boerderijen te vinden.

Boot huren Eemmeer

Het Eemmeer is een prachtig meer om op te varen. Je kunt varen langs verschillende locaties, waarvan het Wolderwijd wat bezaaid is met verschillende eilandjes. Daarnaast is het sinds de drooglegging van Flevoland een kruispunt van drie provincies.

Sloep huren Gooimeer

Als je over het Gooimeer vaart, passeer je mooie wateren, dorpen en gebieden. De authentieke dorpjes waar je langs vaart zijn zeker een bezoekje waard! Dit zijn voornamelijk vissersdorpjes met veel cultuur en historie. Ook kan je aanleggen op de stranden.

Boot huren Almere

Vaar vanuit onze haven in Zeewolde naar Almere toe. Als je Almere binnenvaart bereik je meteen een culinaire hotspot: de havenkom van Almere. Daarnaast vaar je langs mooie dorpen en meren, waaronder het Gooimeer en het Nuldernauw.

Sehen Sie sich unsere anderen Artikel über lustige Orte an

No Content Available