Boot huren Flevoland


Warning: Undefined array key "template_id" in /var/www/vhosts/boottogo.nl/httpdocs/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/addons/wpml-page-builders/classes/Integrations/Elementor/class-wpml-elementor-translate-ids.php on line 114

Boot huren Flevoland

Boot huren Flevoland? Ga het water op in de boten van BootToGo! Onze bootverhuur Flevoland is gevestigd in de havenplaats Zeewolde. Vanaf hier stapt u gemakkelijk in een sloep of andere boot naar keuze. Onze boten ziet er niet alleen netjes uit, maar zijn ook nog eens scherp geprijsd. Kortom: alles is aanwezig voor een gezellige dag op het water. Boot huren Flevoland? Bij BootToGo zit u binnen no time te genieten op het water!

Boot huren Flevoland: sloepen, partyboten en meer

Een vaartijd van ca.
3 uur naar de randmeren

Diverse steden die je
kunt bezoeken

Vaar over het Wolderwijd en het Veluwemeer

Bootverhuur Flevoland: voor iedereen een gepaste boot

Een boot huren in Flevoland begint natuurlijk bij het kiezen van het juiste vaartuig. Met een vloot bestaande uit 38 boten, is er voor iedereen wat wils. Bent u met een grote groep? Dan kunnen wij de luxe Oud Huyzer 575 of Topcraft 56 aanbevelen. Voor de wat kleinere gezelschappen is de Silveryacht 445 een knusser alternatief. Feestje op het water en écht eens flink uitpakken? Bekijk dan ons aanbod van partyboten!

Oud Huyzer 575 hoofdfoto
Max. 7 pers.
Va: €80,-
De Oud Huyzer 575
Max 7 personen
Incl 1 volle tank brandsof
Met cabriokap
IMG_3405
Max. 8 pers.
Va: €100,-
Oud Huyzer 616 Tender
Max 8 personen
Grote cabriokap
Diepe veilige kuip
IMG_3357
Max. 6 pers.
Va: €90,-
Topcraft 565
Met luxe zit en rug kussen
Zeer stabiel en ruim
Met Cabriolet kap

Beoordeling van klanten:

Sehr guter Bootsverleih. Auf freundliche Art eine kurze Einweisung zur Benutzung des Bootes erhalten. Routentipps wurden gegeben, die sehr verständlich und gut waren. Da wir das Boot, welches sehr sauber und gut vorbereitet übergeben wurde, für den ganzen Tag gemietet hatten, wurde ein Reservetank mitgegeben. Rückgabe problemlos. Da wir uns an die Vereinbarungen gehalten haben, gab es keine Diskussion über die Kaution, due anstandslos in voller Höhe erstattet wurde.
Klaus Vorwieger
Klaus Vorwieger
1686687309
L’expérience a été vraiment formidable. Les enfants ont adoré !Le responsable et son équipe sont très sympathiques, et nous avons eu toutes les informations nécessaires. Je n’hésite pas à recommander ce loueur.S’arrêter dans divers lieux c’est vraiment sympa, une bonne glace et on repart.Un conseil : assurez-vous de bien suivre les consignes.
Why Not
Why Not
1692137292
Absolut zu empfehlen. Unkomplizierte Anmietung und zuvorkommendes Personal.3 Stunden waren absolut ausreichend und es hat viel Spaß gemacht.
Jonas Dassow
Jonas Dassow
1685562534
Bootje snel gehuurd via de site. Vriendelijke mensen en een snelle en duidelijke uitleg van een medewerkster hoe de boot werkt en wat de regels op het water zijn. Je krijgt een map mee met informatie en er zitten ook waterkaarten in zodat je een beetje kan zien waar je heen kan gaan. Super leuke dag op het water gehad. Wij komen zeker terug. Aanrader!
Nicolette Knijn
Nicolette Knijn
1687693320
Voordelig locatie voor een voordelig dagje te varen. Duidelijke uitleg en vaarroutes mee geleverd. Je ziet wel dat de boten goed gebruikt worden maar tot verhouding met de prijs en de omgeving maakt dat alles goed.
Lesley van Veen van Lier
Lesley van Veen van Lier
1691968052
Al vaker hier verschillende boten gehuurd.Schone mooie boten die ook makkelijk te varen zijn mensen met 0 ervaring (zoals wij de eerste keer)Dit mede doordat de uitleg van de boot en waar wel en niet te varen (dit omdat er ook heel veel ondiep water is) heel duidelijk uitgelegd wordt door vakkundig vriendelijk personeel.Je krijgt ook een duidelijke map mee met waar wel en niet te varen, de eerste keer vonden wij dat nl best wel spannend want je wilt natuurlijk wel graag de boot en motor heel houden.Wat ook fijn is is dat op sommige boten de hond ook mee mag!Niet op alle boten dus vraag hier wel naar.Dat wij dus steeds terug komen is door dit vakkundig personeel en fijne boten!Jullie zien ons zeker nog een keer terug!
laura stout
laura stout
1686549886
Vanuit Lochem naar Zeewolde gegaan en geen spijt van gehad. BootToGo belde zelfs 10 min van te voren of we het konden vinden! Erg netjes. Correcte mensen en zijn duidelijk zonder al te veel complicerende factoren. Bootjes waren in goede staat en schoon! Wij hadden geluk en kregen een bootje dat net één dag in het water lag.
Damir Delic
Damir Delic
1687680363
js_loader

Flevoland, waterland

Flevoland en het water zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Zoals u waarschijnlijk weet, is de provincie letterlijk uit het water getrokken. Tegenwoordig hebben we een mooi stukje land ervoor teruggekregen, maar het water is er nog altijd in overvloed.

Een boot huren in Flevoland is daarom een échte must voor bezoekers! Vanuit de haven in Zeewolde verkent u gemakkelijk de naastgelegen Randmeren. Behoefte om naar een leuk stadje te varen? Leg dan aan in één van de plaatsen die het gebied rijk is, zoals: Harderwijk, Nijkerk of Elburg.

Bootverhuur Flevoland: ter land en ter zee

Een boot huren in Flevoland gaat gepaard met een gezonde keuzestress. Er is tenslotte zoveel te zien, dat u eigenlijk aan één dag niet genoeg heeft. Zo zijn het Wolderwijd en het Veluwemeer ideaal voor een ontspannen vaart. Even wat eten of een duik nemen? Vaar dan naar één van de vele eilanden in de Randmeren.

Daarnaast vaart u met de boot gemakkelijk naar plaatsen als Harderwijk en Elburg. Loop een rondje door de historische centra en ontdek de bijzondere relatie tussen het water en deze oude Hanzesteden. Na afloop kunt u alle nieuwe indrukken verwerken op één van de vele terrasjes. Wel onder het genot van een lekker drankje natuurlijk!

De geschiedenis van Flevoland

Flevoland is, zoals vele waarschijnlijk al weten, de jongste provincie van Nederland. Flevoland is namelijk ontstaan door de drooglegging van de Zuiderzee. Wij als Nederlanders hebben dit stuk land dus zelf gecreëerd, al bestonden de eilandjes Schokland en Urk al voor de drooglegging van de Zuiderzee. Flevoland werd op 1 januari 1986 officieel de twaalfde provincie van Nederland met Lelystad als hoofdstad. Lelystad is vernoemd naar Cornelis Lely. Dit is een oud minister van Waterstaat die het oorspronkelijke ontwerp had gemaakt voor de inpoldering. Daarnaast kreeg de provincie ook in 1989 nog haar eigen regionale omroep namelijk: Omroep Flevoland. Flevoland telt 6 verschillende gemeentes, namelijk:

  • Almere
  • Dronten
  • Lelystad
  • Noordoostpolder
  • Urk
  • Zeewolde

Activiteiten en bezienswaardigheden in Flevoland

Ga je varen in Flevoland? Dan heb je een brede keuze uit steden waar je kunt aanmeren. Je kunt bijvoorbeeld aanmeren in Harderwijk, Elburg of Nijkerk. Om die keuze te maken is het leuk om te weten welke bezienswaardigheden deze plaatsen hebben mocht je willen aanmeren en de plaats bezoeken.

Activiteiten & bezienswaardigheden Harderwijk:

Activiteiten & bezienswaardigheden Elburg:

Activiteiten & bezienswaardigheden Nijkerk:

Waar kan ik opstappen?

Onze bootverhuur Flevoland is gevestigd in Zeewolde. Vanaf hier stapt u gemakkelijk in een kwalitatieve sloep, partyboot of tender. Daarna is het genieten geblazen! Vanuit de haven vaart u binnen 3 uur naar alle mooie plekken op of om de Randmeren. Heeft u ervaring met zeilen en wilt u een zeilboot huren in Flevoland? Ook voor dit type boot kunt u terecht bij BootToGo.

Informatie, tips & de nabije omgeving:​

Maak uw keuze en ga het water op!

Bekijk onze uitgebreide huurvloot in Zeewolde en boek de boot die het best aansluit bij uw wensen!