Sloep huren Gooimeer


Warning: Undefined array key "template_id" in /var/www/vhosts/boottogo.nl/httpdocs/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/addons/wpml-page-builders/classes/Integrations/Elementor/class-wpml-elementor-translate-ids.php on line 114

Sloep huren Gooimeer

Sloep huren in de buurt van het Gooimeer? Bekijk dan de verhuurvloot van BootToGo! Onze bootverhuur is gevestigd in Zeewolde en vanaf hier vaart u in nog geen 3 uur naar het Gooimeer in een prachtige boot naar keuze! Interesse om een boot te huren naar het Gooimeer? Bekijk hier het aanbod!

Boot huren naar het Gooimeer, de vloot van BootToGo:​​

Varen naar het Gooimeer: welke type boot is geschikt?

Gaat u varen naar het Gooimeer, maar weet u niet welke boot u moet huren? Het personeel van BootToGo helpt u graag verder! De keuze voor de juiste boot of sloep hangt grotendeels af van uw dagbesteding en groepsgrootte. Toe aan een dagje ontspanning? Dan zijn onze kleine of luxe sloepen aan te bevelen. Bent u in voor een wat actievere dag, dan kunnen wij onze zeilboten of kano’s aanbevelen. Heeft u meer vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Oud Huyzer 575 hoofdfoto
Max. 7 pers.
Va: €80,-
De Oud Huyzer 575
Max 7 personen
Incl 1 volle tank brandsof
Met cabriokap
IMG_3405
Max. 8 pers.
Va: €100,-
Oud Huyzer 616 Tender
Max 8 personen
Grote cabriokap
Diepe veilige kuip
IMG_3357
Max. 6 pers.
Va: €90,-
Topcraft 565
Met luxe zit en rug kussen
Zeer stabiel en ruim
Met Cabriolet kap

Beoordeling van klanten:

Sehr guter Bootsverleih. Auf freundliche Art eine kurze Einweisung zur Benutzung des Bootes erhalten. Routentipps wurden gegeben, die sehr verständlich und gut waren. Da wir das Boot, welches sehr sauber und gut vorbereitet übergeben wurde, für den ganzen Tag gemietet hatten, wurde ein Reservetank mitgegeben. Rückgabe problemlos. Da wir uns an die Vereinbarungen gehalten haben, gab es keine Diskussion über die Kaution, due anstandslos in voller Höhe erstattet wurde.
Klaus Vorwieger
Klaus Vorwieger
1686687309
L’expérience a été vraiment formidable. Les enfants ont adoré !Le responsable et son équipe sont très sympathiques, et nous avons eu toutes les informations nécessaires. Je n’hésite pas à recommander ce loueur.S’arrêter dans divers lieux c’est vraiment sympa, une bonne glace et on repart.Un conseil : assurez-vous de bien suivre les consignes.
Why Not
Why Not
1692137292
Absolut zu empfehlen. Unkomplizierte Anmietung und zuvorkommendes Personal.3 Stunden waren absolut ausreichend und es hat viel Spaß gemacht.
Jonas Dassow
Jonas Dassow
1685562534
Bootje snel gehuurd via de site. Vriendelijke mensen en een snelle en duidelijke uitleg van een medewerkster hoe de boot werkt en wat de regels op het water zijn. Je krijgt een map mee met informatie en er zitten ook waterkaarten in zodat je een beetje kan zien waar je heen kan gaan. Super leuke dag op het water gehad. Wij komen zeker terug. Aanrader!
Nicolette Knijn
Nicolette Knijn
1687693320
Voordelig locatie voor een voordelig dagje te varen. Duidelijke uitleg en vaarroutes mee geleverd. Je ziet wel dat de boten goed gebruikt worden maar tot verhouding met de prijs en de omgeving maakt dat alles goed.
Lesley van Veen van Lier
Lesley van Veen van Lier
1691968052
Al vaker hier verschillende boten gehuurd.Schone mooie boten die ook makkelijk te varen zijn mensen met 0 ervaring (zoals wij de eerste keer)Dit mede doordat de uitleg van de boot en waar wel en niet te varen (dit omdat er ook heel veel ondiep water is) heel duidelijk uitgelegd wordt door vakkundig vriendelijk personeel.Je krijgt ook een duidelijke map mee met waar wel en niet te varen, de eerste keer vonden wij dat nl best wel spannend want je wilt natuurlijk wel graag de boot en motor heel houden.Wat ook fijn is is dat op sommige boten de hond ook mee mag!Niet op alle boten dus vraag hier wel naar.Dat wij dus steeds terug komen is door dit vakkundig personeel en fijne boten!Jullie zien ons zeker nog een keer terug!
laura stout
laura stout
1686549886
Vanuit Lochem naar Zeewolde gegaan en geen spijt van gehad. BootToGo belde zelfs 10 min van te voren of we het konden vinden! Erg netjes. Correcte mensen en zijn duidelijk zonder al te veel complicerende factoren. Bootjes waren in goede staat en schoon! Wij hadden geluk en kregen een bootje dat net één dag in het water lag.
Damir Delic
Damir Delic
1687680363
js_loader

Het Gooimeer

Het Gooimeer maakt onderdeel uit van de grotere Randmeren. Deze meren zijn ontstaan na de inpoldering van Flevoland. Het Gooimeer is het meest westelijk gelegen op de Randmerenroute en bevindt zich onder de haven van Almere. Samen met het aangrenzende Eemmeer vormt het Gooimeer een Natura 2000 gebied. Een netwerk van verschillende natuurgebieden verspreid over heel Europa. 

Vaart u met de boot over het meer, dan snapt u meteen waar het meer deze titel aan te danken heeft. De met riet bedekte oevers zijn een toevluchtsoord voor veel verschillende trekvogels en ook aalscholvers zijn hier in grote getallen te vinden. Daarnaast zijn er verschillende stranden waar u even met de boot kunt stilliggen om te ontspannen.

Varen naar het Gooimeer​

De bootverhuur van BootToGo is gevestigd in Zeewolde. Vanaf hier vaart u gemakkelijk en ontspannen naar het Gooimeer in een boot naar keuze. Onderweg passeert u verschillende mooie wateren, dorpen en gebieden die ook het bezoeken meer dan waard zijn. Zo vaart u via het Wolderwijd, het Nuldernauw en het Eemmeer naar het Gooimeer toe. 

Daarnaast passeert u verschillende authentieke dorpjes waar u zich als liefhebber van cultuur en historie meer dan thuis zult voelen, zoals: Spakenburg, Nijkerk of Huizen. Eenmaal aangekomen op het Gooimeer kunt u genieten van het heerlijke water, aanleggen bij één van de vele stranden, genieten van de flora en fauna of een stukje verder varen om Almere te bezoeken. Genoeg te doen dus!

Een boot huren naar het Gooimeer: wat moet je weten?

De boten van BootToGo zijn allemaal zonder vaarbewijs te besturen. Dit is prettig, aangezien dit varen voor iedereen toegankelijk en simpel maakt. Voordat u weggaat krijgt u van ons personeel wel nog een korte uitleg over de boot en bepaalde vaarregels op het water. Vervolgens geven we u nog wat lokale tips mee en daarna kunt u op weg om van uw dag op het water te genieten!

Alles over de omgeving:​

Zoeken, boeken, varen maar!

Bekijk het aanbod van onze vloot in Zeewolde en vaar dezelfde dag nog naar het prachtige Gooimeer!