Sloep huren Gooimeer


Warning: Undefined array key "template_id" in /var/www/vhosts/boottogo.nl/httpdocs/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/addons/wpml-page-builders/classes/Integrations/Elementor/class-wpml-elementor-translate-ids.php on line 114

Sloep huren Gooimeer

Sloep huren in de buurt van het Gooimeer? Bekijk dan de verhuurvloot van BootToGo! Onze bootverhuur is gevestigd in Zeewolde en vanaf hier vaart u in nog geen 3 uur naar het Gooimeer in een prachtige boot naar keuze! Interesse om een boot te huren naar het Gooimeer? Bekijk hier het aanbod!

Boot huren naar het Gooimeer, de vloot van BootToGo:​​

Varen naar het Gooimeer: welke type boot is geschikt?

Gaat u varen naar het Gooimeer, maar weet u niet welke boot u moet huren? Het personeel van BootToGo helpt u graag verder! De keuze voor de juiste boot of sloep hangt grotendeels af van uw dagbesteding en groepsgrootte. Toe aan een dagje ontspanning? Dan zijn onze kleine of luxe sloepen aan te bevelen. Bent u in voor een wat actievere dag, dan kunnen wij onze zeilboten of kano’s aanbevelen. Heeft u meer vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Oud Huyzer 575 hoofdfoto
Max. 7 pers.
Va: €95,-
Oud Huyzer 575
Max 7 personen
Incl 1 volle tank brandsof
Met cabriokap
IMG_3405
Max. 8 pers.
Va: €115,-
Oud Huyzer 616 Tender
Max 8 personen
Grote cabriokap
Diepe veilige kuip
IMG_3357
Max. 6 pers.
Va: €95,-
Topcraft 565
Met luxe zit en rug kussen
Zeer stabiel en ruim
Met Cabriolet kap

Beoordeling van klanten:

Ik heb een boot geboekt en het telefoonnummer is niet te bereiken om te annuleren. Later kreeg ik een mail van het bedrijf. Er was een fout met hun telefoon en ik krijg het geld nu terug, super netjes opgelost.Helaas kun je het weer niet sturen, bij het boeken van een boot 😉
Jesse Makkink
Jesse Makkink
1698417427
We kwamen aan, en kregen geweldige begeleiding bij instap van de boot. Na super leuke uren op het water door de top service van boot to go!! Wij komen zeker de volgende terug!
Julian Van De Bunt
Julian Van De Bunt
1693932769
L’expérience a été vraiment formidable. Les enfants ont adoré !Le responsable et son équipe sont très sympathiques, et nous avons eu toutes les informations nécessaires. Je n’hésite pas à recommander ce loueur.S’arrêter dans divers lieux c’est vraiment sympa, une bonne glace et on repart.Un conseil : assurez-vous de bien suivre les consignes.
Why Not
Why Not
1692137292
Voordelig locatie voor een voordelig dagje te varen. Duidelijke uitleg en vaarroutes mee geleverd. Je ziet wel dat de boten goed gebruikt worden maar tot verhouding met de prijs en de omgeving maakt dat alles goed.
Lesley van Veen van Lier
Lesley van Veen van Lier
1691968052
Vandaag heerlijk gevaren op een supermooie boot op het Wolderwijd/Veluwemeer. Aanrader om Harderwijk te bezoeken vanaf het water.Goede service van aardige medewerkers. Volgende keer komen we zeker terug!!
Manfred Peters
Manfred Peters
1694015161
Zaterdag een sloep oudhyzer 616 gehuurd voor de hele dag. Prima in orde. We kregen voor de zekerheid een extra tankje benzine mee. ( wat we niet gebruikt hebben). De service is ook super. Zeker een aanrader om hier je sloep te huren
tamara vivie
tamara vivie
1694332771
Geweldige leuke sloepvaart gemaakt met BootToGo. Super fijne mensen van de verhuur. Zeker voor herhaling vatbaar. Daarnaast zijn ze prijstechnisch zeer aantrekkelijk. Dus Richard, tot snel!!😉👍🏼 ⭐⭐⭐⭐⭐
Marco Van Dijkhuizen
Marco Van Dijkhuizen
1694016210
Hele mooie boot, erg aardige medewerkers. Zelfs ik kon de boot makkelijk besturen. Hele fijne middag gehad. Waren er al eens eerder geweest en komen zeker voor een 3e keer terug!!!
Esther Peters
Esther Peters
1694016774
Vriendelijke verhuurder die duidelijk uitleg geeft over de boot en de vaarregels/ route. Map mee voor het geval je het vergeten bent.Prima locatie voor een leuke dag er op uit !
Helen Brouwer
Helen Brouwer
1694027302
js_loader

Het Gooimeer

Het Gooimeer maakt onderdeel uit van de grotere Randmeren. Deze meren zijn ontstaan na de inpoldering van Flevoland. Het Gooimeer is het meest westelijk gelegen op de Randmerenroute en bevindt zich onder de haven van Almere. Samen met het aangrenzende Eemmeer vormt het Gooimeer een Natura 2000 gebied. Een netwerk van verschillende natuurgebieden verspreid over heel Europa. 

Vaart u met de boot over het meer, dan snapt u meteen waar het meer deze titel aan te danken heeft. De met riet bedekte oevers zijn een toevluchtsoord voor veel verschillende trekvogels en ook aalscholvers zijn hier in grote getallen te vinden. Daarnaast zijn er verschillende stranden waar u even met de boot kunt stilliggen om te ontspannen.

Varen naar het Gooimeer​

De bootverhuur van BootToGo is gevestigd in Zeewolde. Vanaf hier vaart u gemakkelijk en ontspannen naar het Gooimeer in een boot naar keuze. Onderweg passeert u verschillende mooie wateren, dorpen en gebieden die ook het bezoeken meer dan waard zijn. Zo vaart u via het Wolderwijd, het Nuldernauw en het Eemmeer naar het Gooimeer toe. 

Daarnaast passeert u verschillende authentieke dorpjes waar u zich als liefhebber van cultuur en historie meer dan thuis zult voelen, zoals: Spakenburg, Nijkerk of Huizen. Eenmaal aangekomen op het Gooimeer kunt u genieten van het heerlijke water, aanleggen bij één van de vele stranden, genieten van de flora en fauna of een stukje verder varen om Almere te bezoeken. Genoeg te doen dus!

Een boot huren naar het Gooimeer: wat moet je weten?

De boten van BootToGo zijn allemaal zonder vaarbewijs te besturen. Dit is prettig, aangezien dit varen voor iedereen toegankelijk en simpel maakt. Voordat u weggaat krijgt u van ons personeel wel nog een korte uitleg over de boot en bepaalde vaarregels op het water. Vervolgens geven we u nog wat lokale tips mee en daarna kunt u op weg om van uw dag op het water te genieten!

Alles over de omgeving:​

Zoeken, boeken, varen maar!

Bekijk het aanbod van onze vloot in Zeewolde en vaar dezelfde dag nog naar het prachtige Gooimeer!