Boot huren Nijkerk

Voor een avontuurlijke en gezellige dag op het water is een boot huren nabij Nijkerk altijd een goed idee. Vanuit onze centraal gelegen haven in Zeewolde vaart u eenvoudig naar deze karakteristieke havenstad. Zowel op het water als in het gezellige centrum zijn er veel recreatiemogelijkheden. En het huren van een boot hoeft u helemaal geen fortuin te kosten: u huurt al een sloep vanaf slechts € 60,- per 3 uur! U kiest zelf het type boot op basis van uw voorkeuren. Hierdoor geniet u altijd van genoeg ruimte en comfort om met uw gezelschap het water op te gaan. Bekijk de beschikbare boten hieronder en maak uw keuze. Voor vragen mag u altijd contact met ons opnemen via de onderstaande buttons.

  • Boot huren al v.a. € 60,- voor 3 uur
  • Centrale locatie nabij Nijkerk
  • Ruime keuze aan boten
  • Snel en gemakkelijk online boeken

Bel: 06-51077730info@boottogo.nl


Silveryacht 445 sloep

Klein maar fijn is de beste beschrijving van deze sloep. Ideaal voor 2 tot 4 personen om lekker zonder zorgen van het water te genieten. Fijne zit met rugkussens en een stille 4 takt buitenboord motor.

Bekijk

Topcraft 484

In 2018 hebben we onze vloot uitgebreid met 3 van deze leuke sloepen. Voorzien van een cabriokap en luxe kussen echt een fijne boot tot 5 personen. Uitgerust met een moderne schone, elektrisch startende 2 cil 4 takt motor. op Euro loodvrij, Verhuur is inclusief 10 ltr. brandstof.

Bekijk

Sloepverhuur Oud Huyzer 575

Sloep Oud Huyzer 575 verhuur. Huur een wendbare en stabiele sloep met een stille motor, die over uitstekende vaareigenschappen beschikt. Met deze sloepen vaart u ontspannen over de randmeren naar vissersplaatsjes zoals Harderwijk, Elburg Nijkerk en Spakenburg. Huren is bij ons zonder zorgen, dus inclusief een volle tank brandstof en zwemvesten.

Bekijk

Oud Huyzer 616 Tender

Super luxe tender sloep van het topmerk Oud Huyzer, Voorzien van exclusieve kussens, een ruime diepe en daardoor veilige kuip met een volledige cabrio kap. Deze sloepen zijn voorzien van een stille, sterke en mullieu vriendelijke 4 takt injectie motor die aan de laatste eisen voldoet.

Bekijk

Luxe Tender

Nieuw voor 2019 zijn deze luxe en ruime tenders, voorzien van een sterke 3 cilinder injectie motor en fijne kussens! U kunt comfortabel tot 10 personen genieten van deze ruime en stabiele tender.

Bekijk

Leuke partyboot

Deze zeer comfortabele boten die u bij ons kunt huren bieden plaats aan 12 personen. Die allemaal relaxed op de ruime lounge banken kunnen zitten. Een sterke 20 Pk buitenboord motor en de bimini maken deze boten erg fijn om mee te varen. Vaar naar een van de eilanden die het Veluwemeer of Woldewijd rijk is. Of breng een bezoek aan Harderwijk, Elburg of Spakenburg.

Bekijk

Zeilboot Polyvalk

De standaard in goed zeilende en makkelijk te bedienen zeilboten. We hebben 3 van deze polyvalken beschikbaar voor de verhuur of evenement.

Bekijk


Sloep huren bij Nijkerk

Vanuit onze haven in Zeewolde vaart u in iets meer dan een uur naar Nijkerk. Hier vaart u zo de binnenstad in en beleeft u een heerlijke dag op het water én in de stad. Er zijn genoeg recreatiemogelijkheden en u geniet van een heerlijke balans tussen de buitenlucht en het gezellige stadsleven. Ga dus samen het water op en ontdek wat het veelzijdige Nijkerk te bieden heeft.

Een boot huren is heel eenvoudig én voordelig bij BootToGo. U heeft een ruime keuze uit diverse boten: van een leuke sloep of een royale lounge boot tot een luxe motorjacht. Goed om te weten: u hoeft géén vaarbewijs te hebben om een sloep te besturen!


Verken Nijkerk met de boot

De stad Nijkerk is rijk aan historie, waarvan een deel door de jaren heen nog goed zichtbaar is gebleven. Doordat de stad vaak verwoest werd door gevechten kreeg Nijkerk in 1413 stadsrechten van de Hertog van Gelre.

In de 18e eeuw was Nijkerk een bloeiende stad met tabakshandel en nijverheid. Dat is nog steeds te zien aan het mooie historische centrum. Nijkerk heeft prachtige woonwijken en een karakteristieke binnenstad. Veel gezelligheid, restaurantjes waar u lekker kunt eten en leuke winkels sieren deze charmante plaats. Wat dacht u van een stadswandeling in het historische centrum of een bezoek aan het Museum Oud Nijkerk?


Recreatiemogelijkheden

Nijkerk is een leuke stad aan de rand van het Veluwemeer waar veel te beleven is voor jong en oud. U bent lekker in de buitenlucht en ontdekt de historische plekken en oude pakhuizen die de stad bezit. Kortom: er is genoeg te doen, van leuke evenementen tot wandelen en varen.

Varen kan tot in het centrum van Nijkerk. De Arkervaart van 3 kilometer lang begint bij het Nijkerkernauw en eindigt in het centrum. In de rondweg van Nijkerk zit een beweegbare brug die de sluiswachter opent. In de havenkom zijn sanitaire voorzieningen aangebracht voor de waterrecreatie. De sleutel is verkrijgbaar op de Arkersluis. Ook in de buitenhaven kunt u op veel verschillende plekken aanmeren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan De Vedderkade, die grenst aan het recreatiegebied Nieuw Hulckesteijn. Daar kunt u gebruikmaken van alle voorzieningen, zoals enkele prachtige zandstrandjes.


Eenvoudig een boot huren bij BootToGo

Het huren van een boot is bij BootToGo erg eenvoudig en ook niet duur. Bovendien heeft u een ruime keuze aan beschikbare boten. Zo vaart u comfortabel én voordelig naar Nijkerk met uw familie of vrienden. Voor het gemak reserveert u uw boot online volgens de onderstaande stappen.

  1. Selecteer de boot van uw keuze uit het bovenstaande aanbod.
  2. Kies een datum en tijdvak. De prijs verschijnt nu automatisch.
  3. Voeg optioneel een annuleringsverzekering en/of reddingsvesten toe.
  4. Vink af dat u akkoord gaat met de voorwaarden en vul uw gegevens in.
  5. Rond uw online boeking af door veilig online te betalen via iDEAL.

We bevestigen uw reservering per e-mail en zorgen ervoor dat uw boot voor u klaarligt op de afgesproken datum!


Contact met BootToGo

Wilt u meer weten over het huren van een boot in de buurt van Nijkerk of heeft u meer informatie nodig over de verschillende boten die we verhuren? We helpen u graag bij al uw vragen, zodat uw dagje op het water gegarandeerd een succes wordt. Neem gerust contact met ons op via de onderstaande knoppen.

Bel: 06-51077730info@boottogo.nl

Nautix2017