Boot huren in Ermelo

Voor een heerlijke dag op het water kunt u bij ons een boot huren nabij Ermelo. U vaart vanuit onze haven met gemak naar de haven Ermelo. Ontdek vele recreatiemogelijkheden, zowel op het water als aan wal. Een boot huren hoeft niet duur te zijn, bij ons huurt u al een sloep vanaf € 60,- per 3 uur! Onze ruime boten bieden u al het comfort dat u nodig heeft om met familie of vrienden gezellig en relaxed te gaan varen. Bekijk ons aanbod hieronder en selecteer de boot waarmee u het water op wilt. Vragen? Stel ze ons gerust via de onderstaande knoppen!

  • Boot huren al v.a. € 60,- voor 3 uur
  • Centrale locatie nabij Ermelo
  • Ruime keuze aan boten
  • Eenvoudig en snel online boeken

Bel: 06-51077730info@boottogo.nl


Silveryacht 445 sloep

Klein maar fijn is de beste beschrijving van deze sloep. Ideaal voor 2 tot 4 personen om lekker zonder zorgen van het water te genieten. Fijne zit met rugkussens en een stille 4 takt buitenboord motor.

Bekijk

Wato 490 5 persoons sloep

In 2018 hebben we onze vloot uitgebreid met 3 van deze leuke sloepen. Voorzien van een cabriokap en luxe kussen echt een fijne boot tot 5 personen. Uitgerust met een moderne schone, elektrisch startende 2 cil 4 takt motor. op Euro loodvrij, Verhuur is inclusief 10 ltr. brandstof.

Bekijk

Sloepverhuur Oud Huyzer 575

Sloep Oud Huyzer 575 verhuur. Huur een wendbare en stabiele sloep met een stille motor, die over uitstekende vaareigenschappen beschikt. Met deze sloepen vaart u ontspannen over de randmeren naar vissersplaatsjes zoals Harderwijk, Elburg Nijkerk en Spakenburg. Huren is bij ons zonder zorgen, dus inclusief een volle tank brandstof en zwemvesten.

Bekijk

Oud Huyzer 616 Tender

Super luxe tender sloep van het topmerk Oud Huyzer, Voorzien van exclusieve kussens, een ruime diepe en daardoor veilige kuip met een volledige cabrio kap. Deze sloepen zijn voorzien van een stille, sterke en mullieu vriendelijke 4 takt injectie motor die aan de laatste eisen voldoet.

Bekijk

Luxe Tender

Nieuw voor 2019 zijn deze luxe en ruime tenders, voorzien van een sterke 3 cilinder injectie motor en fijne kussens! U kunt comfortabel tot 10 personen genieten van deze ruime en stabiele tender.

Bekijk

Leuke partyboot 12 personen

Deze zeer comfortabele boten die u bij ons kunt huren bieden plaats aan 12 personen. Die allemaal relaxed op de ruime lounge banken kunnen zitten. Een sterke 20 Pk buitenboord motor en de bimini maken deze boten erg fijn om mee te varen. Vaar naar een van de eilanden die het Veluwemeer of Woldewijd rijk is. Of breng een bezoek aan Harderwijk, Elburg of Spakenburg.

Bekijk

Motorjacht Polaris 960 4 + 3 pers.

Ruime, makkelijk te varen motorjacht met 4 vaste slaapplaatsen en 3 extra slaapplaatsen in de salon. Ruime kuip die geheel af te dekken is met de cabrio kap. Is het mooi weer kan ook het dak boven de stuurstand open zodat u lekker in de zon zit. Voorzien van een sterke 6 cilinder diesel en boegschroef. Uw vertrek punt Bij de RCN camping in Zeewolde. Via de sluis bij Nijkerk is Amsterdam of Loosdrecht een prima bestemming. Of langs Harderwijk over de randmeren richting het IJsselmeer.

Bekijk

Marco 810 AK 4 + 2 pers.

Te huur een mooie nette Marco 810 AK Motorjacht. Met 2 vaste slaapplaatsen en 2 om te bouwen, dus max. 6 personen. Nieuw in de verhuur voor 2018

Bekijk

Zeilboot Polyvalk

De standaard in goed zeilende en makkelijk te bedienen zeilboten. We hebben 3 van deze polyvalken beschikbaar voor de verhuur of evenement.

Bekijk


Sloep huren bij Ermelo en Strand-Horst

Ermelo, gelegen aan het Wolderwijd, een mooi Randmeer met meerdere eilandjes en veel aanlegplekken, het is voldoende diep om heerlijk een paar uur te kunnen varen. De directe omgeving heeft voor dagrecreatie veel te bieden.

Direct tegenover de jachthaven van BootToGo vindt u strand-Horst (Ermelo), een ruime jachthaven met veel voorzieningen. Hier vindt u een tankstation aan het water en een watersport winkel. Ook zitter en naast de haven 3 restaurants. Een Mac Donalds, een Pizzeria en een All you can eat Oosters restaurant


Ermelo en Strand-Horst

Als u bij BootToGo een sloep huurt, bent u vanuit onze haven binnen 20 minuten in Strand-Horst (Ermelo). Huur een sloep of een andere boot en beleef een heerlijke dag in de wateren van Ermelo. Extra handig: u heeft géén vaarbewijs nodig voor het huren van een sloep!


Véél recreatiemogelijkheden

Rond Ermelo zijn er veel leuke activiteiten om lekker te ontspannen. Het Wolderwijd is ontstaan in 1967, bij de inpoldering van Zuid-Flevoland. Het Wolderwijd begint bij de haven Strand Horst (Ermelo) en loopt door tot aan het aquaduct bij Harderwijk. In het Wolderwijd liggen 3 leuke eilanden waar u kunt aanleggen en recreëren. Vanaf Strand Horst loopt het Wolderwijd over in het Nuldernauw, vanaf Harderwijk in het Veluwemeer. Al met al biedt Strand-Horst en het Wolderwijd genoeg te beleven voor jong en oud!


Varen in Ermelo? Huur een boot!

Bij BootToGo huurt u heel eenvoudig én voordelig een boot om een dagje te varen rondom Ermelo. Bovendien heeft u bij ons een ruime keuze als het gaat om bootverhuur. U kiest uit diverse boten: van een leuke sloep tot een royale lounge boot of zelfs een luxe motorjacht. Online reserveren is heel simpel en doet u aan de hand van de volgende stappen:

  1. Kies uit het aanbod hierboven de boot waarmee u het water op wilt.
  2. Selecteer de datum en kies een tijdvak. De prijs verschijnt automatisch in het overzicht.
  3. Kies eventueel voor een annuleringsverzekering en voeg indien gewenst reddingsvesten toe aan uw boeking.
  4. Ga akkoord met de voorwaarden en voer vervolgens uw gegevens in.
  5. Voltooi uw boeking en reken veilig online af via iDEAL.

U ontvangt een bevestiging van uw boeking per e-mail. Op de gereserveerde datum ligt uw boot voor u klaar!


Contact met BootToGo

Heeft u nog vragen over het huren van een boot in de buurt van Ermelo? Of wilt u meer weten over de verschillende typen boten die we aanbieden? Laat het ons gerust weten. We helpen u graag bij het maken van uw keuze, zodat u straks heerlijk kunt genieten op het water! Neem contact met ons op via de onderstaande buttons.

Bel: 06-51077730info@boottogo.nl

Nautix2017