Whaly werkboot 50pk

Whaly 455 Werkboot / Reddingsboot

De Whaly 455 werkboot met een Tohatsu 50 Pk buitenboordmotor. Deze degelijke werkboot is gemaakt van stevig (Polyethylene) De boot is voorzien van een klapbaar voorluik, werkverlichting, navigatieverlichting en de nodige veiligheidsmiddelen zoals een anker, EHBO-doos en brandblusser.

De vooraan is de boeg neer te klappen en voorzien van stevige handvatten. Deze boot is hierdoor erg geschikt om in te zetten als reddingsboot of voor ondersteuning bij duikwerkzaamheden. Wij leveren deze boten incl. kantel trailer zodat ze overal inzetbaar zijn.

Door het lichte gewicht en trimbare motoren zijn deze boten uitermate geschikt om ook op de kleinere wateren, sloten en zelfs vijvers te opereren

Door het lichte gewicht zijn deze boten minder geschikt om met grote golfslag bij veel wind op het IJsselmeer of groter water te varen.

Varen met de werkboot

Deze werkboot is gebouwd met een CE-C markering voor 6 personen. Dit maakt de boot geschikt om te varen op alle binnenwateren zoals rivieren, kanalen, meren en andere vaarwegen. Zowel op zout als op zoetwater. Specificaties van de werkboot / reddingsboot

De boot is 4,50 meter lang en 1,75 meter breed. De diepgang is ongeveer 0,50 meter afhankelijk van de belading en het aantal personen aan boord. Het leeggewicht van de boot is rond de 400kg. Rondom deze motorboot is rondom een grijplijn aangebracht voor de veiligheid.

Whaly 455 met 50 pk huren

Deze reddingsboot / werkboot wordt verhuurt met een ongeremde trailer en heeft een totaal gewicht van 750 kg. Hierdoor kunnen bijna alle auto’s hem trekken. Om de boot te huren dient u wel in het bezit te zijn van een geldig vaarbewijs. Heeft u specifieke wensen neem dan contact op. Ook is het mogelijk dat wij de boot tegen een vergoeding brengen naar een door u gewenste locatie.

Vanaf €195,-

Periode:

Prijs:

 • Dag min. 3 dagen
  €195,-
 • 3 dagen
  €585,-
 • Hele week
  €995,-
 • 2 weken
  €1750,-

Voorzieningen:

Reserveren

Neem contact op en vraag naar de beschikbaarheid.

Bekijk ook onze andere boten!

Oud Huyzer 575 hoofdfoto
Max. 7 pers.
Va: €95,-
Oud Huyzer 575
Max 7 personen
Incl 1 volle tank brandsof
Met cabriokap
IMG_3405
Max. 8 pers.
Va: €115,-
Oud Huyzer 616 Tender
Max 8 personen
Grote cabriokap
Diepe veilige kuip
IMG_3357
Max. 6 pers.
Va: €95,-
Topcraft 565
Met luxe zit en rug kussen
Zeer stabiel en ruim
Met Cabriolet kap