Vaar lekker met één van onze boten over de randmeren naar een gezellig stadje, pak gezellig een terrasje in een van de oude vissersplaatsen zoals Harderwijk, Elburg, Nijkerk of Spakenburg, vaar door het centrum van Zeewolde of neem een BBQ mee en leg aan op een van de vele eilanden die het Veluwemeer en het Wolderwijd rijk is. Hier vindt u ook diverse zwemstrandjes. Als u een van onze sloepen of een zeilboot huurt heeft u alle vrijheid om te genieten van het water. Wij verhuren al onze open boten inclusief een volle tank brandstof dus daar hoeft u zich geen zorgen om te maken.


Vragen? Neem gerust contact met ons op:

Bel: 06-51077730 info@boottogo.n


Silveryacht 445 sloep

Klein maar fijn is de beste beschrijving van deze sloep. Ideaal voor 2 tot 4 personen om lekker zonder zorgen van het water te genieten. Fijne zit met rugkussens en een stille 4 takt buitenboord motor. Door de afmetingen zijn ze makkelijk voor iedereen te varen. En u heeft geen vaarbewijs nodig!

Bekijk
Topcraft 484 Sloep

In 2021 hebben we onze vloot uitgebreid met 3 van deze leuke sloepen. Voorzien van een cabriokap en luxe kussen echt een fijne boot tot 5 personen. Uitgerust met een moderne schone, elektrisch startende 2 cil 4 takt motor. op Euro loodvrij, Huren is bij ons zonder zorgen, dus inclusief een volle tank brandstof en optioneel voor €2,50,- zwemvesten.

Bekijk
Oud Huyzer 575 sloep

Sloep Oud Huyzer 575 verhuur. Huur een wendbare en stabiele sloep met een stille motor, die over uitstekende vaareigenschappen beschikt. Met deze sloepen vaart u ontspannen over de randmeren naar vissersplaatsjes zoals Harderwijk, Elburg Nijkerk en Spakenburg. Huren is bij ons zonder zorgen, dus inclusief een volle tank brandstof en zwemvesten.

Bekijk
Oud Huyzer 616 Tender

Super luxe tender sloep van het topmerk Oud Huyzer, Voorzien van exclusieve kussens, een ruime diepe en daardoor veilige kuip met een volledige cabrio kap. Deze sloepen zijn voorzien van een stille, sterke en mullieu vriendelijke 4 takt injectie motor die aan de laatste eisen voldoet.

Bekijk
Oud Huyzer 606 Luxe Tender

Nieuw voor 2019 zijn deze luxe en ruime tenders, voorzien van een sterke 3 cilinder injectie motor en fijne kussens! U kunt comfortabel tot 10 personen genieten van deze ruime en stabiele tender.

Bekijk
Leuke partyboot

Deze zeer comfortabele boten die u bij ons kunt huren bieden plaats aan 12 personen. Die allemaal relaxed op de ruime lounge banken kunnen zitten. Een sterke 20 Pk buitenboord motor en de bimini maken deze boten erg fijn om mee te varen. Vaar naar een van de eilanden die het Veluwemeer of Woldewijd rijk is. Of breng een bezoek aan Harderwijk, Elburg of Spakenburg.

Bekijk
Zeilboot Polyvalk

De standaard in goed zeilende en makkelijk te bedienen zeilboten. We hebben 3 van deze polyvalken beschikbaar voor de verhuur of evenement.

Bekijk
Kano's

Toch zin in iets sportievers? Ga dan op avontuur met één van onze kano's en ontdek de omgeving.

Bekijk
Nautix2017