Motorboot en Sloepverhuur.

Vaar lekker over de randmeren naar een gezellig stadje, pak gezellig een terrasje in een van de oude vissersplaatsen zoals Harderwijk, Elburg, Nijkerk of Spakenbrug. Of vaar door het centrum van Zeewolde. Of neem een BBQ mee en leg aan op een van de vele eilanden die het Veluwemeer en het Wolderwijd rijk is. Hier vindt u ook diverse zwemstrandjes. Als u een van onze sloepen of een andere motorboot huurt heeft u alle vrijheid om te genieten van het water. Wij verhuren al onze open boten inclusief een volle tank brandstof dus daar hoeft u zich geen zorgen om te maken.


Luxe Tender voor 12 personen

Nieuw voor 2019 zijn deze luxe en ruime tenders, voorzien van een sterke 3 cilinder injectie motor en fijne kussens! U kunt comfortabel tot 10 personen genieten van deze ruime en stabiele tender.

Bekijk
Sloepverhuur Oud Huyzer 575

Sloep Oud Huyzer 575 verhuur. Huur een wendbare en stabiele sloep met een stille motor, die over uitstekende vaareigenschappen beschikt. Met deze sloepen vaart u ontspannen over de randmeren naar vissersplaatsjes zoals Harderwijk, Elburg Nijkerk en Spakenburg. Huren is bij ons zonder zorgen, dus inclusief een volle tank brandstof en zwemvesten.

Bekijk
Leuke Partyboot voor 12 personen

Deze zeer comfortabele boten die u bij ons kunt huren bieden plaats aan 12 personen. Die allemaal relaxed op de ruime lounge banken kunnen zitten. Een sterke 20 Pk buitenboord motor en de bimini maken deze boten erg fijn om mee te varen. Vaar naar een van de eilanden die het Veluwemeer of Woldewijd rijk is. Of breng een bezoek aan Harderwijk, Elburg of Spakenburg.

Bekijk
Wato 490 5 persoons sloep

In 2018 hebben we onze vloot uitgebreid met 3 van deze leuke sloepen. Voorzien van een cabriokap en luxe kussen echt een fijne boot tot 5 personen. Uitgerust met een moderne schone, elektrisch startende 2 cil 4 takt motor. op Euro loodvrij, Verhuur is inclusief 10 ltr. brandstof.

Bekijk
Motorboot Whaly

Leuke eenvoudige motorboot tegen een vriendelijk prijsje te huur.

Bekijk
Zeilboot Polyvalk

De standaard in goed zeilende en makkelijk te bedienen zeilboten. We hebben 7 van deze polyvalken beschikbaar voor de verhuur of evenement.

Bekijk