Oud Huyzer 616 Tender (snelle motorboot vaarbewijs verplicht)

Ontdek Ultiem Vaarplezier met Onze Snelle Motorboot / Sloep in Zeewolde en Harderwijk!

Nieuw in 2024! Voor de mensen in het bezit van een vaarbewijs verhuren we onze snelle Oud Huyzer 616 Tender. Met de sterke 50 pk buitenboordmotor met u met een bemanning van max. 500 kg genieten van het snel varen.

Snelle Motorboten – Alleen Met Vaarbewijs:

Om vergissingen te voorkomen u kunt deze boot alleen huren als u in het bezit van een vaarbewijs bent, deze dient u samen met een geldig legitimatie bewijs te tonen! Alleen een vaarbewijs is niet voldoende.

Geniet van Snelheid en Comfort:

Onze snelle motorboten bieden niet alleen snelheid, maar ook comfort voor een onvergetelijke ervaring. Ontspan op luxe zitplaatsen, voel de wind door je haren en geniet van het sensationele gevoel van snelheid. Of je nu solo vaart, met vrienden of familie, deze motorboot is ontworpen om aan al je verwachtingen te voldoen. Als u snel wilt varen hou dan rekening met een maximum bemanningsgewicht van 500 Kg, daarboven is de boot niet echt snel meer.

Ontdek de Schoonheid van Zeewolde en Harderwijk:

Stap aan boord van onze snelle motorboot en verken de prachtige wateren van Zeewolde en Harderwijk. Geniet van adembenemende uitzichten, ontdek pittoreske locaties en creëer onvergetelijke herinneringen terwijl je de vrijheid van het varen ervaart.

Eenvoudig Reserveren en Vertrekken:

Maak het plannen van je vaaravontuur eenvoudig met onze online reserveringsmogelijkheden. Kies de datum en tijd die bij jou passen en bereid je voor op een dag vol opwinding op het water.

Let op! In tegenstelling tot onze andere boten is de brandstof niet inclusief bij deze boot. U krijgt de boot mee met 2 volle tanken van 25 ltr. per stuk. Bij terugkomst kijken we hoeveel u verbruikt heeft en verrekenen we het verbruik met de borg.

Boek Nu en Beleef een Onvergetelijk Vaaravontuur:

Of je nu kiest voor een snelle motorboot met vaarbewijs of een andere sloep zonder vaarbewijs, bij ons staat een onvergetelijke vaarervaring op je te wachten. Boek nu en ontdek de sensatie van snel varen in Zeewolde en Harderwijk. Je vaaravontuur begint hier!

Honden op de boot

Honden gaan steeds vaker mee op vakantie, naar het water en mee varen. Helaas is dat bij deze sloep niet te toegestaan. Wel zijn honden toegestaan op de Luxe tenders en op een van onze Loungeboten.

Vanaf €275,-

Periode:

Prijs:

  • Dag van: 10.30 tot 19.30
    €275,-

Voorzieningen:

Reserveren

Bekijk ook onze andere boten!

Oud Huyzer 575 hoofdfoto
Max. 7 pers.
Va: €95,-
Oud Huyzer 575
Max 7 personen
Incl 1 volle tank brandsof
Met cabriokap
IMG_3405
Max. 8 pers.
Va: €115,-
Oud Huyzer 616 Tender
Max 8 personen
Grote cabriokap
Diepe veilige kuip
IMG_3357
Max. 6 pers.
Va: €95,-
Topcraft 565
Met luxe zit en rug kussen
Zeer stabiel en ruim
Met Cabriolet kap