Zeilcursus volwassenen

Zeilschool volwassenen op polyvalken of kajuitjacht.

Speciaal voor volwassenen die willen leren zeilen of hun kunde willen vergroten hebben we de volwassenen cursussen. Al deze cursussen zijn op maat gemaakt om u op een ontspannen manier zo snel mogelijk zelfstandig te leren zeilen. U zult merken dat u al in korte tijd zelfstandig met de boot omgaat en de handelingen onder controle krijgt. Wij geven les op de Polyvalk, een 6,5 meter lange kielboot waar plaats is voor maximaal 4 cursisten en 1 instructeur.

CWO gecertificeerde zeilschool:

De zeilschool is aangesloten bij stichting CWO, Commissie Watersport Opleidingen. In de Valk kunt u de diploma's kielboot halen. Van niveau 1 t/m 4.

  1. CWO 1 Kielboot, Een prima begin, u kent de beginselen van het zeilen en bent vertrouwd met de meeste manouvres. (nog niet zelfstandig zeilen).
  2. CWO 2 Kielboot. Een goed vervolg met dit diploma wordt u geacht zelfstandig onder normale omstandigheden met de boot te kunnen omgaan. (t/m windkracht 4).
  3. CWO 3 Kielboot. Met dit diploma wordt u geacht onder de meeste omstandigheden de controle over de boot te hebben. (t/m windkracht 5).
  4. CWO 4 Kielboot. Dit is het niveau van een ervaren instructeur, onder alle omstandigheden bent u de baas over de boot.

Verschillende cursussen:

Om het voor iedereen mogelijk te maken om te leren zeilen bieden we diverse cursussen aan. Alle cursussen die we aanbieden worden op maat gegeven, en een instructeur kan lesgeven aan 2 cursisten voor CWO-1 en 1 cursist voor CWO-3 tegelijkertijd. Wees dus niet bang dat cursisten met een lager zeilniveau uw training in de weg zitten.

  • Introductiedag cursus: Een zondag van van 9.00 tot 17.00 maakt u kennis met zeilen, leert u de belangrijkste kneepjes van het vak, en kunt u besluiten om uzelf verder te ontwikkelen op zeilgebied!
  • Weekend cursussen: Op zaterdagochtend van 09.00 uur tot zondag 17.00 uur volgt u les. In een weekend is het soms al mogelijk om het eerste diploma binnen te slepen. Als gevorderde kun je in een weekend vaak flinke stappen maken naar de volgende diploma's.
  • Zomer Week cursus. Van maandag tot en met vrijdag ga je van 9.00 tot 17.00 het water op. In overleg kan een verblijf op de camping worden geregeld op ons terrein, stuur daarvoor gerust een mailtje


Kies snel uw cursus up http://www.dezeilschool.nl/zeilcursus-volwassenen!

Nautix2017