Sloepverhuur

Sloepverhuur in de omgeving van Zeewolde en Harderwijk

U wilt lekker een dag het water op en bent op zoek naar een betrouwbaar verhuur bedrijf waar u een comfortabele en betrouwbare boot kunt huren. Wat is dan handig om op te letten en waar vindt u de beste prijs kwaliteit verhouding.

Sloep omgeving zeewolde en harderwijkRuime sloepMet cabriokap

Hieronder enkele aandachtspunten.

  • Is de sloep groot genoeg voor mijn aantal personen of overdrijft de verhuurder.
  • Is prijs inclusief alle brandstof, zodat u achteraf niet voor vervelende verrassingen komt te staan? Vaak is de verhuur exclusief of alleen maar met een beperkt aantal liter benzine. Bij Boottogo is een volledige tank brandstof bij de prijs inbegrepen, u kunt prima een dag varen op deze tank en hoeft dus achteraf niet bij te betalen.
  • Zit er een cabriokap op de boot zodat u ook bij slecht weer beschut kunt zitten. Een Cabrio kap zorgt er ook voor dat u bij mooi weer in de schaduw kunt zitten. Het voorste gedeelte kan open zodat wanneer u dat wilt de wind er lekker onderdoor kan waaien, zo heeft u met slecht weer een beschut plekje en bij mooi weer een schaduw plekje ideaal als u met kleine kinderen het water op wilt.
  • Heeft de verhuurder een waarderings pagina, zo ja kijk goed naar het cijfer en vergelijk dat met de concurrent, zo nee vraag je dan af waarom niet!
  • Zitten de zwemvesten er gratis bij of moet u ervoor betalen, vaak moet u voor veel extra's bijbetalen, niet bij Boottogo! Bij ons krijgt u een zwemvest in uw maat gratis mee. Ook hebben wij speciale kinder zwemvesten zodat ook de kleinsten veilig zijn bij u aan boord.
  • Is de huurboot uitgerust met comfortabele zit en rug kussen, of moet u op een harde bak zitten?
  • Krijgt u een waterkaart mee en informatie van de omgeving? Het is handig om een uitgebreide map met informatie mee te krijgen zodat u vooraf weet waar u kunt varen en bijvoorbeeld ook hoelang de vaartijd is naar Elburg, Nijkerk, Zeewolde of Harderwijk. Zo kunt u plannen maken om uw dag op het water zo leuk mogelijk te besteden.
  • Bent u op zoek naar een eenvoudige motorboot om lekker te varen of te vissen, of een Motorjacht waarmee u wat langer weg kunt en heerlijk op kunt slapen ook dan hebben wij de juiste boot voor u.

Boek hier uw sloep, Oud Huyzer sloepen.