Sloep huren Spakenburg

Bent u van plan om een sloep te huren en naar Spakenburg te varen? Huur uw sloep bij BootToGo en vaar vanuit onze haven in Zeewolde naar dit authentieke vissersdorp. Verken het grote aanbod aan vrijetijdsbesteding in Spakenburg en geniet van een dag op het water in onze comfortabele sloepen met familie en vrienden. We bieden 3 sloepen aan met een beginprijs van € 60,- voor 3 uur varen. Om met onze sloepen te gaan varen heeft u geen vaarbewijs nodig.

  • Sloep huren vanaf € 60,- voor 3 uur
  • Keuze uit 3 comfortabele sloepen
  • Centrale locatie nabij Spakenburg
  • Boek veilig en gemakkelijk online

Binnen een uur in Spakenburg

Vanuit onze haven in Zeewolde vaart u in iets minder dan een uur naar het authentieke Spakenburg. En onderweg geniet u van al het moois dat de natuur te bieden heeft. Spakenburg is een vissersdorp en heeft daarom veel water. Via het toegangskanaal vaart u zo het centrum binnen. Aan het einde van het kanaal komt u bij de Oude Haven waar de botters liggen. In de zomer kan het ietsje langer duren om een plekje te vinden, maar onder de zomerzon kunt u lekker blijven genieten. Als u een plekje gevonden heeft, staat u midden in het oude centrum. Pak een terrasje, loop een restaurant binnen of bezoek de vele monumenten.

Vissersstad Spakenburg

De 30 botters in de Oude Haven geven het vissersverleden weer en laten de trots van Spakenburg zien. Deze prachtige schepen voeren vroeger over de Zuiderzee en zijn compleet gerenoveerd voor toeristische doeleinden. Het aan het water gelegen dorp werd in de 19 e eeuw groot door de visserij. Het havengebied van Spakenburg is beschermd en er zijn enkele rijksmonumenten en gemeentelijke monumenten te vinden. Het is daarom een mooie stad om met een sloep doorheen te varen

Jachthaven De Nieuwe Haven | Spakenburg

Veel keuze uit vrijetijdsbesteding

Naast het prachtige centrum, biedt Spakenburg nog veel meer mooie recreatiemogelijkheden. Spakenburg is een levendig dorp dat door de jaren heen authentiek is gebleven. In het centrum vindt u een ruim aanbod aan leuke winkels en een verrassend mooi museum. Iedere zaterdag vindt er een weekmarkt plaats van 10:00 uur tot 17:00 uur en elke vrijdagavond is er koopavond. Neem uw fiets mee op de sloep en geniet van de prachtige wandel- en fietsroutes die in de omgeving van Spakenburg liggen. Uiteraard is Spakenburg een mekka voor watersporters en waterliefhebbers. Kortom, er is altijd iets te beleven.

Varen in en rondom Spakenburg? Huur een sloep!

BootToGo biedt 3 comfortabele sloepen ter huur aan vanaf € 60,- per 3 uur. Geniet van de luxe van een eigen sloep voor een dag en vaar naar Spakenburg om te genieten van de cultuur en de recreatiemogelijkheden. Wilt u iets groters dan een sloep? Bij BootToGo bieden we ook motorboten te huur aan. Het boeken van een sloep is heel eenvoudig en gaat snel via de volgende stappen:

  1. Selecteer de sloep naar keuze uit het aanbod.
  2. Zoek de datum en het juiste tijdvak. De huurprijs krijgt u automatisch te zien.
  3. U kunt een annuleringsverzekering en/of reddingsvesten toevoegen.
  4. Klik op ‘Ik ga akkoord met de voorwaarden’ en vul uw gegevens in.
  5. Betaal veilig online via iDEAL om uw boeking te voltooien.

U krijgt automatisch een e-mail met de bevestiging van uw reservering. We zorgen ervoor dat de door u gekozen sloep klaarligt.

Contact met BootToGo

Heeft u meer informatie nodig over het huren van een sloep in de omgeving van Spakenburg? Of heeft u nog vragen over ons aanbod aan huursloepen? Twijfel geen moment en neem contact met ons op. We helpen u zo goed mogelijk verder bij het kiezen van de juiste sloep, zodat u op het water in Spakenburg kan genieten.

Bel: 06-51077730info@boottogo.nl

Nautix2017