Corona protocol Oud huyzer 575

Boottogo en Covid 19 instructies

Oud Huyzer 575 Sloep

Vanaf 1 juni mag je weer met mensen varen die niet tot 1 huishouding horen. Wel blijft als regel dat je 1,5 mtr. afstand bewaard tussen mensen uit verschillende huishoudens.

In de praktijk komt het hierop neer:

  1. Maximaal met 4 vrienden een Oud Huyzer sloep kunt huren als je uit verschillende huishoudens komt.
  2. Met 2 gezinnen met uit 1 huishouden 3 personen en uit het andere huishouden 4 personen, totaal max. 7 personen.
  3. Ben je met 1 huishouden dan mogen er maximaal 7 personen op een Oud Huyzer 575.

Zie voor de duidelijkheid onderstaande tekeningen:

Met 4 vrienden.

2 huishoudens.

Uit 1 huishouding.


Deze indeling geld natuurlijk ook tijdens het varen, stap je op en af de boot let dan goed op de volgorde zodat je binnen de regels blijft.

De gezondheid van onze klanten en onze medewerkers staan voorop bij Boottogo. Aankomst en vertrek bij ons is anders als je gewend bent. Bij inschrijving komt er max 1 persoon naar ons loket en de rest van jullie gezelschap krijgt alvast een boot of een plek aangewezen waar ze kunnen wachten.

Verder gelden natuurlijk de standaardregels, afstand houden en als je grieperig bent of verkouden voelt enz. kom je niet!

Bij inleveren van de boot geld hetzelfde als bij vertrek, 1 persoon meldt zich weer bij de balie en de rest van het gezelschap verlaat ons terrein via de aangewezen route.

Verder maken wij de boten extra schoon na iedere verhuur. Het kan dus zijn dat je iets langer moet wachten voor je op de boot kunt. Ook vragen we aan je om 10 min voor de eindtijd terug te zijn zodat alles soepel en veilig verloopt.

Nautix2017