Corona maatregelen BootToGo

BootToGo houdt de huidige situatie nauwlettend in de gaten en houdt zich aan de op het moment van afvaart geldende richtlijnen van het RIVM en de overheid. Hierbij geldt ook dat een wijziging in de maatregelen GEEN reden voor annuleren is.

Vanaf juni:

Je mag op 1 boot zijn:
- Met de mensen waarmee je op 1 adres woont;
- of in een groep van 4 personen die niet samen op hetzelfde adres wonen. Kinderen tot en met 12 jaar tellen niet mee. Je mag bijvoorbeeld met 4 volwassenen die op een ander adres wonen en 2 kinderen van 8 jaar op een boot zijn.


Een veilige en verantwoorde vaardag staat bij BootToGo voorop. Bij aankomst komt er maximaal 1 persoon tegelijk bij de balie, De uitleg van de route en boot worden buiten, bij de boot, op gepaste afstand gegeven. BootToGo maakt de boten voor en na iedere vaart schoon. We geven extra aandacht aan het desinfecteren de drukste contactpunten zoals het stuurwiel en de gashendel. Ben je ziekjes en/- of ben je verkouden kom dan NIET varen en volg de richtlijnen van de overheid en het RIVM.

Omdat de situatie variabel is kunnen de maatregelen die BootToGo hanteert worden gewijzigd. Let hierbij goed op! BootToGo hanteert altijd de op het moment van afvaart geldende regels die door de overheid en het RIVM zijn opgesteld. Hierbij geldt ook dat wijzigingen in de maatregelen GEEN reden voor annuleren is.


BootToGo basismaatregelen

Wat vragen wij van jou?

  • Neem de instructies goed door en luister daarnaast altijd naar de instructies van onze medewerkers.
  • 1 persoon meldt zich bij de balie om zich aan te melden.
  • Houdt zoveel mogelijk afstand van elkaar (1,5 meter). Dit geldt ook tussen andere recreanten!
  • Kom NIET varen als je koorts, verkoudheids- of luchtwegenklachten hebt. Neem in dit geval contact met ons op.
  • We vragen je om vooraf online te betalen. Wil je toch contant betalen? Dat kan, geef dit dan af aan het personeel achter de balie.
  • Blijf ook tijdens het varen de geldende maatregelen volgen. Houd 1,5 meter afstand en vermijd drukte, ook op het water.
  • Woon je samen in een studentenhuis-/ groot gezin o.i.d. vragen we je te bewijzen dat je uit 1 huishouden komt, dit bewijs dien je zwart op wit te tonen. Kan dit niet dan mogen we je geen boot meegeven en geven we ook geen geld terug.

Waar zorgen wij voor?

  • Ons personeel wast en desinfecteert hun handen regelmatig.
  • We letten extra op schoonmaak, waarbij we onder andere het stuurwiel, de gashendels, bootsleutels en deurklinken voor en na iedere vaart desinfecteren.
  • BootToGo probeert drukte zoveel mogelijk te spreiden.


Zie ook: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavir...

Nautix2017