Motorjachtverhuur:

Uniek is dat u bij iedere boot die u bij ons huurt een gratis introductie cursus aangeboden krijgt. U bent van tevoren bekend met de boot en gaat vol vertrouwen van uw vakantie genieten. Kijk onder het kopje cursus motorjacht wat de cursus inhoud. U krijgt les op dezelfde boot die u gehuurd heeft.

Onze thuishaven in Zeewolde ligt centraal in Nederland, Vanuit hier kunt u snel en makkelijk overal heen varen. Zo bent u in een middag op het IJsselmeer, ook zijn Loosdrecht, Utrecht en Amsterdam makkelijk en snel te bereiken. Maar vergeet vooral de Randmeren niet, met gezellige vissersplaatsen zoals Elburg, Spakenburg, Harderwijk en Kampen.


Motorjacht Polaris 960 4 + 3 pers.

Ruime, makkelijk te varen motorjacht met 4 vaste slaapplaatsen en 3 extra slaapplaatsen in de salon. Ruime kuip die geheel af te dekken is met de cabrio kap. Is het mooi weer kan ook het dak boven de stuurstand open zodat u lekker in de zon zit. Voorzien van een sterke 6 cilinder diesel en boegschroef. Uw vertrek punt Bij de RCN camping in Zeewolde. Via de sluis bij Nijkerk is Amsterdam of Loosdrecht een prima bestemming. Of langs Harderwijk over de randmeren richting het IJsselmeer.

Bekijk
Marco 810 AK 4 + 2 pers.

Te huur een mooie nette Marco 810 AK Motorjacht. Met 2 vaste slaapplaatsen en 2 om te bouwen, dus max. 6 personen. Nieuw in de verhuur voor 2018

Bekijk