Tabbert kwaliteit camper

Speciaal voor lange mensen een dwarsbed van 205 lang!

Kijk op onze speciale camper website voor nog meer informatie

Deze fijne Tabbert is compact van buiten, 2,65 mtr. hoog en verassend ruim van binnen. Ook veel opbergruimte onder het dwarsbed achter en in de dubbele bodem.

Voorzien van een krachtige 2.8 TDI motor waarmee je ook lekker ontspannen in de bergen kunt rijden.

De camper is voorzien van een groot zonnepaneel en grote accu's waarvan 1 speciaal is voor het campergedeelte. Hierdoor kun je lekker lang zelfstandig kamperen. Ook zit er een sterke 220 volt omvormer in, zodat er ook onderweg 220V beschikbaar is.

Een fijne brede luifel zorg voor beschutting tegen de zon.

Een groot voordeel is ook dat deze camper een hoog laadvermogen heeft, namelijk 570 kg. Zo loop je niet snel de kans op een hoge boete omdat je overbeladen bent.

Wij hebben al 15 jaar een verhuurbedrijf in boten, en zijn in het voorjaar begonnen met de verhuur van onze privé camper. Deze verhuur is zo succesvol en we hebben zoveel positieve reactie gekregen dat we besloten hebben om meer camper verhuur te gaan doen. Op dit moment hebben we 3 campers, deze worden goed en professioneel onderhouden en zijn altijd schoon en netjes. Ook proberen we verschillende modellen te hebben zodat er voor iedereen wat wils is.
Momenteel hebben we in de verhuur.
Dethleffs, compacte gezinscamper met alkoof.
Tabbert, fijne luxe camper semi integraal met groot vast bed achterin.
Knaus, ruime gezinscamper met een stapelbed en alkoof.

Technisch is de Camper helemaal top, met een nieuwe distibutieriem, waterpomp en grote beurt. Je kunt lekker gaan genieten van een fijne vakantie.

We willen eigenlijk minimaal 7 dagen achter elkaar verhuren. Maar je mag altijd een berichtje sturen met je vraag dan kijken we of het in te passen is.