Motorboot, Sloep en Zeilbootverhuur

Van een luxe sloep en comfortabele loungeboten tot een eenvoudige motorboot, U huurt bij ons een probleemloze en schone boot. Ook zonder ervaring kunt u onze boten huren, een vaarbewijs is niet nodig. Wij hebben bewust gekozen voor moderne, schone 4 takt buitenboord motoren die aan strenge emissie eisen voldoen, Lekker stil, zuinig en schoon.

Bekijk Motorboot, Sloep en...
Motorjachtverhuur

Boottogo is gespecialiseerd in de verhuur van polyester motorjachten. Makkelijk te varen comfortabele motorjachten die goed onderhouden en compleet uitgerust zijn. Al onze boten zijn compleet uitgerust met o.a. koelkast, verwarming, boegschroef en digitale vaarkaarten van heel Nederland. Ook zijn de boten voorzien van een complete eet, drink en keuken inventaris.

Bekijk Motorjachtverhuur
Camper verhuur

Mooie goed onderhouden campers te huur. Doordat wij gebruikte campers verhuren kunnen wij uiterst scherpe prijzen bieden. Iedere camper wordt uitgebreid gecontroleerd en krijgt groot onderhoud zodat u veilig en vertrouwd op weg gaat. Alle campers zijn compleet uitgerust met lekkere tuinstoelen en tafel en een compleet eet, drink en keuken inventaris.

Bekijk Camper verhuur