Zeilcursus volwassenen

Zeilschool volwassenen op polyvalken of kajuitjacht.

Speciaal voor volwassenen die willen leren zeilen of hun kunde willen vergroten hebben we de volwassenen cursussen. Al deze cursussen zijn op maat gemaakt om u op een ontspannen manier zo snel mogelijk zelfstandig te leren zeilen. U zult merken dat u al in korte tijd zelfstandig met de boot omgaat en de handelingen onder controle krijgt. Wij geven les op de Polyvalk, een 6,5 meter lange kielboot waar plaats is voor maximaal 4 cursisten en 1 instructeur.

CWO gecertificeerde zeilschool:

De zeilschool is aangesloten bij stichting CWO, Commissie Watersport Opleidingen. In de Valk kunt u de diploma's kielboot halen. Van niveau 1 t/m 4.

  1. CWO 1 Kielboot, Een prima begin, u kent de beginselen van het zeilen en bent vertrouwd met de meeste manouvres. (nog niet zelfstandig zeilen).
  2. CWO 2 Kielboot. Een goed vervolg met dit diploma wordt u geacht zelfstandig onder normale omstandigheden met de boot te kunnen omgaan. (t/m windkracht 4).
  3. CWO 3 Kielboot. Met dit diploma wordt u geacht onder de meeste omstandigheden de controle over de boot te hebben. (t/m windkracht 5).
  4. CWO 4 Kielboot. Dit is het niveau van een ervaren instructeur, onder alle omstandigheden bent u de baas over de boot.

Verschillende cursussen:

Om het voor iedereen mogelijk te maken om te leren zeilen bieden we diverse cursussen aan. Alle cursussen die we aanbieden worden op maat gegeven, en een instructeur kan lesgeven aan 2 cursisten voor CWO-1 en 1 cursist voor CWO-3 tegelijkertijd. Wees dus niet bang dat cursisten met een lager zeilniveau uw training in de weg zitten.


Kies snel uw cursus up http://www.dezeilschool.nl/zeilcursus-volwassenen!