Huur een Luxe houseboot om lekker over de randmeren van eiland naar eiland te varen, de ene keer een paar dagen hier en dan weer naar een ander plekje. Wilt u lekker veel varen van kunt u de Polaris 960 bij ons huren. Door zijn sterke 6 cilinder diesel motor vaar u met gemak in van plaats naar plaats.


Houseboat

Een huisje op het water. Maar niet zomaar een huisje, voorzien van alle comfort en luxe En nog varend ook! Een ruime woonkamer voorzien van een slaapbank en een compleet uitgeruste keuken. Ook een volledige badkamer met Wc, wasbak en douche natuurlijk allemaal voorzien van warm en koud stromend water. De slaapkamer heeft een 2 persoons bed en een kinderbedje. Op het dak een terras van 12 m2.

Bekijk
Motorjacht 7 personen Polaris 960

Ruim makkelijk te varen motorjacht met 4 vaste slaapplaatsen en 3 extra slaapplaatsen in de salon. Ruime kuip die geheel af te dekken is met de cabrio kap. Is het mooi weer kan ook het dak boven de stuurstand open zodat u lekker in de zon zit. Voorzien van een sterke 6 cilinder diesel en boegschroef. Uw vertrek punt Bij de RCN camping in Zeewolde biedt diverse mogelijkheden voor fijne vaartochten. Via de sluis bij Nijkerk is Amsterdam of Loosdrecht een prima bestemming. Of langs Harderwijk over de randmeren richting het Ijsselmeer.

Bekijk