Motorboot en Sloepverhuur.

Vaar lekker over de randmeren naar een gezellig stadje, pak gezellig een terrasje in een van de oude vissersplaatsen zoals Harderwijk, Elburg, Nijkerk of Spakenbrug. Of vaar door het centrum van Zeewolde. Of neem een BBQ mee en leg aan op een van de vele eilanden die het Veluwemeer en het Wolderwijd rijk is. Hier vindt u ook diverse zwemstrandjes. Als u een van onze sloepen of een andere motorboot huurt heeft u alle vrijheid om te genieten van het water. Wij verhuren al onze open boten inclusief een volle tank brandstof dus daar hoeft u zich geen zorgen om te maken.


Sloepverhuur Oud Huyzer 575

Sloep Oud Huyzer 575 verhuur. Huur een wendbare en stabiele sloep met een stille motor, die over uitstekende vaareigenschappen beschikt. Met deze sloepen vaart u ontspannen over de randmeren naar vissersplaatsjes zoals Harderwijk, Elburg Nijkerk en Spakenburg. Huren is bij ons zonder zorgen, dus inclusief een volle tank brandstof en zwemvesten.

Bekijk
Leuke Partyboot

Deze zeer comfortabele boten die u bij ons kunt huren bieden plaats aan 12 personen. Die allemaal relaxed op de ruime lounge banken kunnen zitten. Een sterke 25 Pk buitenboord motor en de bimini maken deze boten wel erg fijn om mee te varen. Vaar lekker naar een van de eilanden die het Veluwemeer of Woldewijd rijk is. Of breng een bezoek aan Harderwijk, Elburg of Spakenburg. Bij de verhuur is een volle tank brandstof inbegrepen.

Bekijk
Whaly

Eenvoudig te bedienen motorboot. De whaly boten zijn stabiel en leuk om mee te varen. Spring maar lekker overboord om te gaan zwemmen, deze boten kunnen ertegen. Voorzien van een zuinige 4 takt benzine motor en een 12 ltr. tank kunt u de hele dag lekker van het water genieten.

Bekijk
Wato 490

In 2018 hebben we onze vloot uitgebreid met 3 van deze leuke sloepen. Voorzien van een cabriokap en luxe kussen echt een fijne boot tot 5 personen.

Bekijk
Luxe Tender 10 persoon

Nieuw voor 2019 zijn deze luxe en ruime tenders, voorzien van een sterke 3 cilinder injectie motor en fijne kussens!

Bekijk